Másokat is megszólnak felnőtt emberek a kinézetük miatt?
Igyekszem nem magam alatt lenni, de egyszerűen ki kell írnom magamból mindent, ami az évek folyamán felgyűlt bennem...
Nem vagyok szép ember, inkább átlagos, szemüveges és ennyi. Mindig is bántottak a kinézetem miatt, állandóan leszóltak, erre pedig egy lapáttal rátesz az is, hogy a környezetemben mindenki tökéletes. Hozzám képest legalábbis mindenki :-). A testvéreim is tökéletesek, én vagyok az egyedüli, aki rossz géneket örökölt. Rossz szem, hízásra hajlamos, zsíros bőr, rossz ízlés. Szégyellnek is emiatt, nem igazán tartják már velem a kapcsolatot. Már abban is kételkedem, hogy tényleg testvérek vagyunk-e, annyira rosszul sikerültem.
Régebben reménykedtem abban, hogy később ez megváltozik, de még munkahelyen is sikerül belefutnom olyan emberbe, aki szerint fel kellene akasztanom magam. Amikor pedig megtudta, hogy van párom, állandóan azt kérdezi, hogy jöhetett össze velem? Igazság szerint én is úgy érzem, hogy jobbat érdemel nálam és csak jobban fáj, amikor erre más is rávilágít. Pedig felnőtt, értelmes emberről beszélünk, akiben van annyi felelősség, hogy munkahelyen dolgozik, de ez megmaradt benne és képes ilyesmiket mondani valakinek, akit nem is ismer. Még csak nem is ártottam neki... Oké, megkaptam már másoktól, hogy meg kellene ölnöm magam, a világ is több lenne nélkülem és igen, emiatt vannak időszakok, amikor magam alatt vagyok. Sokan javasolták a pszichológust, de attól nem leszek szebb, ugyanúgy kapni fogom az oltásokat. Miként dolgozzam fel ezeket?
Szebb nem leszel, de akkor is ugyanúgy fogsz kinézni, ha emiatt kicsinálpd magad lelkileg meg akkor is, ha azokra az emberekre koncentrált, akik szeretnék.
Nekem is be szoktak szólni, főleg idegenek az utcán. Biztos lehetsz benne, hogy akik beszólnak, 20 perc múlva el is felejtik és csak te forogsz rajta napokig, hetekig. Az embereket csak addig érdekli a külsőd, amíg megszólják,onnantól semmilyen hatással nincs az életükre, és így kellene lennie veled is. Semmilyen hatással nincs az életedre az, hogy valaki szerint csúnya vagy vagy örül, hogy ő nem így néz ki. Ettől te nem leszel kevesebb, vagy kevésbé ember.
A pszichológus segíthet abban, hogy hogyan tudod értékelni magad és abban, hogy hogyan kezeld a konfliktusokat. Nem tesz szebbé, de boldogabbá igen.
Semmi baj nincs veled!!!Emberileg 1000* többet érsz ezeknél az embereknél!!!
Sajnos elég sokan belefutottunk ilyen bun kó,rosszindulatú emberembe.Ezek azt élvezik,ha màsokba belerúghatnak.A sajàt fusztrációjukat másokon vezetik le,komoly érzelmi gondjaik vannak.Tudod másban könnyebb a hibàt keresni mint önmagukban,pedig van bőven..
Nem vagy ronda.Se kevesebb mint ők,sőt sokal többet érsz náluk,ezek érzelmi szemetek.Ne enged,hogy elhitessék veled,hogy baj lenne veled.Az emberek felszìnesek külső alapjàn akarnak mindent megítélni,milyen a külsőd,autód,házad.De elèg sok minden csak hazugsàg.
A pàrod meg nem hiàba szeret és választott téged,van benned jó pàr pozitívum amit ők nem làtnak és nem is akarnak meglatni!!!
Off:
Egyikőtökkel sincs baj,így vagytok jók.Az ilyen nulla emberekkel ne törödjetek.Ne engedjètek,hogy elhitessék veletek hogy kevesebbek lennétek,mert csak hazugság.Ha valaki kilóg a sorból az sokaknak furcsa.De milyen unalmas lenne,ha mindenki egyforma lenne.
Érzelmi nullákkal nem kell foglalkozni!
Sokal értékesebb emberek vagytok nàluk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!