A huszonévesek többsége miért ennyire komolytalan, és miért nem tudnak tervezni?
Mert nincs meg az a családi háttér, ami példát mutat nekik, nem látja maga előtt a fontos értékeket. Én nagyon hálás vagyok a szüleimnek, hogy minden fontosra megtanítottak, ezeket biztos, hogy továbbadom majd a gyerekemnek vagy gyerekeimnek. És én mindig is előreterveztem, alig csinálok valami olyat, ami nincs megtervezve. A továbbtanulásomat illetően is nagyon körültekintő voltam.
L/20
Azért azzal vitatkoznék, hogy azért "bénák" a mai fiatalok, mert a szüleik mindent alájuk tettek. Elnézve az ismerőseimet, azok nem számítanak bénának, akik alá pont hogy betettek mindent, sőt, az alapokat is letették nekik szépen, úgy, mint lakás, vagy minimum egy jó kis hitetőke.
Nekem például nem tettek alám semmit, és nem sikerült időben rájönnöm, mi érdekel. Így dolgoznom kell olyan pénzért, amiből eleve nehéz tervezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!