30 év felettiek, ti nem érzitek úgy, mintha huszonévesek lennétek?
Velem is sok minden történt. Jók, rosszak, de mégis valahogy azt érzem, hogy ugyanaz a fiatalság, az a lendület stb van belül. Hiába máshogy látom a dolgokat mint huszonévesen, hiába "öregedett" a test, belül mintha (a változások ellenére) ugyanaz a fiatal lennék.
Ugyan az, csak a test miatt kezdene szűkebb lenni a tér. :)
Gondoltamazon, hogy ilyenek lehetnek a lélekben gyereknek(fiatalnak) megmaradt idősek? Akik sportolnak, bohóckodnak 70 felet is. Szal nem az a padon ücsörgős típus. Valami ilyet éreznek? Viszi őket a bennük lévő fiatalság, csak a külső korlátok miatt nem úgy ahogyan anno rég. Mintha lassan bezárták volna őket, leszabályozták, s csak az érzés marad, de az nagyon?
Ja, nem a lendület változott, hiszen még most is bőven fiatal vagyok. Sőt, én későn érő típusként pont a harmincas éveimben fogom a legtöbb tervemet beváltani.
Első hozzászóló vagyok, harminc éves.
31 éves vagyok. Saját családom nincs, nem is igazán vágyom rá. Imádok utazni, szeretem a munkám (önálló vagyok abban is, akkor és annyit dolgozom, amennyit akarok - az viszont sok, mert szeretem tényleg), a barátaimat, a szüleimet, testvéremet, unokahúgomat...
Én semmi változást nem érzek, az utolsó változás az volt, amikor már lassan két éve önállósodtam a munkában, akkor "teljesedtem ki", ha úgy tetszik - de ez nem az életkorral függ össze.
Életkor miatti változás-érzés kb. utoljára akkor lett, amikor általánosból középiskolába mentem, 15 évesen. Az eléggé "válság-időszakom" volt, rosszul éreztem magam. (Átmenetileg persze.) Azóta szinte mindegy, hány éves vagyok, mert semmi jelentősége.
Én is hasonlóan érzem, mint a kérdező. A baráti/ismeretségi köröm legnagyobb részét is a 16-35 éves korosztály teszi ki. Szerencsére külsőre sem látszik rajtam a kor, elég intenzív életet élek.
F/50+ (még leírni is szörnyű...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!