Miért van itt is ennyi komolytalan ember?
Biztos ismerős neked is az, hogy levelezel valakivel, tök jó az összhang, de magától fel nem hozná, hogy menjetek át más platformra, vagy ha szóba is kerül, épp nem jó a telefonja, épp nem működik a vibere, bla bla bla...
A másik, hogy panaszkodott egy lány, hogy 24 évesen még senkije sem volt soha, pedig csinosnak tartják. Mondom ráírok már, mert ez érdekelne, miért lehet. Mindig is ki érteni akartam, ha valakinek vannak adottságai, lehetőségei, miért nem tud élni vele, kihasználni azokat az életben. Ártatlan beszélgetést szerettem volna vele nem a megszokott módon - telefonon, igen élő hanggal-, erre beírja, hogy nem ismerkedik neten, mert fél stb. Jogos, csak fura, hogy az ember hiába akar nyitni mások felé, beleszarnak nagyívbe a legtöbben? De akkor miért járnak fel ide, ha semmilyen emberi kapcsolatra sokan nem nyitottak? Hisz ez egy fórum, aminek a célja egymás segítése, beszélgetés, ismerkedés, véleménycserék, tanácsadás stb. Megértem, ha nem akarnak ismerkedni sokan, én is szívtam már meg itt nem egyszer, de miért kéne büntetnem másokat mások görénységéért? Annyira kíváncsi lennék néhány emberre telefonban is, akár személyesen is, erre folyton ez a behúzom fülem-farkam van a legtöbb részéről, és csak levelekben határozottak, amikor kezdene kicsit komolyabb lenni a dolog pl. telefonszámcsere felhozása, akkor már ja, bocs, nem.
Miket tapasztaltok? :)
azért társkeresésre- komolyabban- ez az oldal nem igen ad lehetőséget, talán nem ilyen elvárásokkal kéne indulnod
trollok meg mindig lesznek..
Édesem, itt veled van a baj. Egy vadidegennek kiadni a telefonszámod? Te hol élsz? Meg élőben találkozni - gondolom, csak nőkkel? Amíg nem érted meg, hogy egy nőnek mennyivel nagyobb kockázat ismeretlen férfival találkozni, addig ne ismerkedj.
És nem, nem arra van ez az oldal, hogy ismerkedjünk.
Nekem nem sok gobdom adodott netes ismerkedesnel.
Ne egybol telefonon akarj vele dumalni. :D Gondolod, hogy egy anonim emberrel hirtelen majd talalkozni akar szemelyesen?
Idot kell adni a dolgoknak.
En 2 honapot vartam arra, hogy vegre megadja a facebook elerhetoseget es ujabb 2 honapot a skype beszelgetesre. Es meg tartjuk a kapcsolatot.
Miért adná meg rögtön a telefonszámát? Ezt te sem gondolod komolyan, hogy bármi idegennek csak így kiadja. Aztán meg majd jönnek a perverz telefonhívások, meg a fél óránkénti hívogatás.
Plusz itt sokan félnek a személyes dolgoktol, megijednek, ha komolyabbra fordulnak a dolgok.
Ez az oldal pedig alkalmas ismerkedésre, csak nem úgy, ahogy azt a legtöbben csinálják. Én is itt találtam barátnőt és már több mint egy éve együtt vagyunk.
"nem a megszokott módon - telefonon, igen élő hanggal"
Nyilván nem fogja megadni senki a telefonszámát full idegen embereknek neten. Neked meg főleg nem ajánlatos...
"miért járnak fel ide"
Írták már, hogy ez nem társkereső.
"Megértem, ha nem akarnak ismerkedni sokan, én is szívtam már meg itt nem egyszer, de miért kéne büntetnem másokat mások görénységéért?"
Itt a legnagyobb görény még mindig te vagy.
"komolyabb lenni a dolog pl. telefonszámcsere"
Esetedben ez valóban elég nagy áldozathozatal...
Én nem adnám meg itt senkinek a telefonszámom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!