Hogy tudják megkülönböztetni, kivel érdemes keménykedni, kivel nem?
Figyelt kérdés
Akik szeretnek kötekedni,balhézni,mi alapján döntik el,kibe kössenek bele? Kik azok,akik könnyű prédák?2018. jún. 19. 20:59
21/24 anonim válasza:
Érdekből, vagy gyűlöletből szokás ilyet csinálni rossz beidegződésből, fikázásból, csak úri kegyből soha, nem lehet megkülönböztetni, bárkibe bele lehet kötni, ha az ember akar kötekedni, és ez az egy megküzdési módja.
22/24 anonim válasza:
Nem tudják megkülönböztetni,annyira buták,hogy képtelenek rá. Belém már sokszor kötöttek,és mindig győztesként jöttem ki belőle.
23/24 anonim válasza:
Na, akkor mint gyenge, vekony no ezert tudtam ejszaka is masirozni hazafele a legdurvabb helyekrol nagyon szeles a vallam, egyenes a tartasom, nagyok a lepteim, de megsem sietek, es a szemeim nyarsalnak.
En nem kotekszem onceluan, csak megvedem magam. Aki pofatlan, megis azt hiszi, en kezdtem. Ha tolakszik sorbanallasnal, akkor nem lesz joba velem.
24/24 anonim válasza:
'Akik szeretnek kötekedni,balhézni,mi alapján döntik el,kibe kössenek bele? Kik azok,akik könnyű prédák?'
Abba kötnek bele,akire irigykednek. Ezek gyáva férgek,mindig többen vannak. Gyengék,ezt akarják leplezni azzal,hogy kötekednek. Csak az irigység lehet ők az ilyen viselkedésre.
Az a gyenge,aki kötekszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!