Mit tehetnék? Érdemes lenne küzdeni ha a cél elérhetetlen?
Én is így vagyok ezzel.
De mindig van választásod. Vagy küzdesz, vagy meghalsz.
Nekem ez ad erőt, hogy még nincs kedvem elpatkolni, szóval muszáj tenni a dolgom.
Igen, érdemes küzdeni, és nem feladni.
Ha úgy érzed segít, írj nekem nyugodtan.
20/L
Milyen cél elérhetetlen huszonévesen? :D
Akkor még minden lehetőség előtted áll, épp hogy elkezdted az életed. Persze bizonyos célokhoz kitartás, sok munka, és sok idő kell. Ha csak várod, hogy megtörténjenek a dolgok, akkor tényleg várhatsz a végtelenségig. Tűzd ki a célod, készíts egy tervet, és kezdj bele! Ne akard egy hónap alatt a lehetetlent, hanem legyél türelmes, és meg lesz 5-10-20 év alatt.
Már belefásultál? Nekem még 47 évesen is millió tervem, célom van. Én attól tartok, hogy rövid lesz hozzá az élet. Kb. 200 évnyi feladat vár még rám. ;)
Ez így van. Csak sok ember nem érti meg, hogy egy dolog az életben ami ellen semmit nem lehet tenni: megtalálod a párod, vagy sem.
És amikor nem, jönnek a depressziós órák, napok, évek.
Kutyát sem érdekled, esténként eget nézed miért ilyen az életed, de még onnan sem kapsz választ.
Nagyon nagy élmény.:D
Miért olyan esélytelen egy párkapcsolat?
És egyedül sem biztos, hogy magányos leszel. Nem csak a párodból áll az élet. Sokan szingliként is boldog, teljes életet élnek.
Nekem több barátom van, mint a legtöbb embernek, a párkapcsolat hiányától mégis depressziós vagyok már 2 éve. Ennyit a nagy elméletekről...
Hogy miért lehetetlen? Mert éveket vársz rá és nyitott vagy rá, próbálkoztál rengeteget. De aztán évnyi csalódások árán inkább elfogadod, hogy így marad.
Nem mert nem is nyitnak felém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!