Hogy tudják megkülönböztetni, kivel érdemes keménykedni, kivel nem?
Testtartás apró jelei, vállak és nyak helyzete, hát egyenességének mértéke, tekintet vagy annak hiánya, lépések mikéntje.
Az ilyen kötekedő emberek nagyon jól tudnak olvasni a testbeszédből, csak még ők maguk se tudnak róla. Engem azóta nem támadnak be hogy határozottan, egyenes testtartással közlekedek. Minél inkább látszik az emberen hogy meg tudja védeni magát annál kisebb az esélye hogy szükség lesz rá.
De ez az állatvilágban is így van. Az állatok mindig az utolsó pillanatig kerülik a harcot. Felfújják magukat, a kisebbet nézik ki, míg ők nagyobbnak próbálnak tűnni. Nálunk is így megy.
Emellett természetesen ha többen vannak akkor helyzeti előnyben vannak veled szemben. Azt szeretik még kihasználni a diszfunkciós férgek.
Vannak az áldozat típusú emberek, és a nem áldozat típusúak. Ez nem függ nemtől, kortól, vagy testsúlytól.
Az áldozat azt sugallja, hogy gyenge, védtelen, fél, könnyű préda. A nem áldozat meg azt, hogy ha beszólsz, átharapom a torkod! Persze ezeket szavak nélkül. A balhés csávó tudat alatt is érzékeli a különbséget, és az áldozat típusba fog belekötni. Amúgy igen, meg lehet szívatni az ilyen alakokat. Ismertem egy csajt, kis termetű volt, de 4 danos karatemester, vagy mi. Volt szerencsém látni, ahogy egyszer a földhöz vágott egy 100 kilós részeg pasit.
Csendes és vékony vagyok.
Egyszer belém kötött egy nálam kb 30kg-val súlyosabb pali.
Próbált megszégyeníteni a haverjai előtt,megcibálta a hajam,belém rúgott...
Nem egész fél perc múlva a jobb talpam az arcán volt és megkérdeztem tőle,hogy megérte-e kötekedni a kisebbel...
Megesik,hogy rosszul mérik fel a helyzetet.
7-es. Azért mert alapvetően sokszor tévesen összekeverjük a rendességet azzal hogy az illető képtelen bárkinek is ártani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!