Hogy tudják megkülönböztetni, kivel érdemes keménykedni, kivel nem?
Figyelt kérdés
Akik szeretnek kötekedni,balhézni,mi alapján döntik el,kibe kössenek bele? Kik azok,akik könnyű prédák?2018. jún. 19. 20:59
11/24 anonim válasza:
9, Miért szerinted milyen tipus jön be a nőknek? Én ahány "rosszfiút" ismerek rossz esetben egy, de inkább két-három nőjük van párhuzamosan. Mondjuk sokáig a nők se bírják melletük, de felszedni elég könnyen fel tudják őket.
12/24 anonim válasza:
Nekem nem az "átlagos" pasik jönnek be, de az ilyen erősködőek sem. Amúgy pont ti mondjátok ezt, mikor ti csak plátacicákkal kezdetek. Legalábbis ha úgy gondolkodnék mint ti akkor mondhatnám ezt, de nem teszem mert ki nem állhatom mikor valaki általánosít.
13/24 anonim válasza:
#11 A szép nők mindenkivel kefélnek, bármire képesek, csak hogy meg legyenek dugva.
14/24 anonim válasza:
velem nem :d a kutya fáját neki
15/24 anonim válasza:
14 lol.
Amúgy szerintem pont azzal se aki ezeket a "bárkivel" szövegeket írja.
16/24 anonim válasza:
9-es! Miért, és mit kell itt abbahagyni hneeh? Szerintem kicsikém amit előtted leírtak szerintem azért valamennyi valóságalapja nagyon is van persze tisztelet a kivételnek de nagyon is vannak nők is akik a rosszakért kifejezetten oda vannak, de ez hála istennek ritka eset, és ez nem általánosítgatás, hanem tény.
17/24 anonim válasza:
Tyuu battya nagyon komoly tervek
18/24 anonim válasza:
Vannak akiknek megmondják, hogy kivel legyenek beszólogatósak és provokatívak és eleve úgy nyissanak, hogy a másik kénytelen védekezni, van aki smemi máshoz nem ért
20/24 anonim válasza:
Általában kinézet alapján pl ha valaki vékonyabb vagy csendesebb, akkor valószínű belekötnek. Lehet az akár irigység miatt is vagy azért, mert akik beléjük kötnekez miatt hiszik erősnek maguk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!