Miért probléma ha nem akarok társat ill. gyereket?
Figyelt kérdés
Sokszor felteszik nekem azt a kérdést, hogy mikor lesz már gyerekem ill. barátnőm . Amikor kifejtem nekik, hogy egyikre sincs szűkségem akkor felháborodnak és nekiállnak erőszakosan győzködni, hogy márpedig mind a kettőre szűkségem van. Miért nem képesek elfogadni, hogy nekem nincs szűkségem társa ill. gyerekre ahhoz, hogy boldog életet éljek? Miért kell ilyen görcsösen ragaszkodni a normákhoz?2018. jún. 15. 09:43
11/11 anonim válasza:
Mert nem fogadják el hogy neked így jó,nem értik meg,azt hiszik hogy mert nekik családjuk van,gyerekeik ez a normális.Pedig nem.Én 38 vagyok és hosszú ideje élek egyedül,éltem párkapcsolatban is de rájöttem hogy nem nekem való.Így érzem jól magam,egyedül.Nem tartozok senkinek beszámolóval mit csinálok,hova megyek stb..Gyereket soha nem akartam,meg sem fordult a fejemben.A szüleim sokáig el voltak keseredve emiatt de mára beletörődtek.Ne foglalkozz ezekkel az emberekkel,éld az életed úgy ahogy neked jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!