Mit tegyek nem akarok menni, de kőtelező?
Figyelt kérdés
Osztál kirándulásra fogunk menni vagy is hát nem akarok külföldre de nem akarok nagyon megbántam de kőtelező a tanáromat amúgy se bírom nem valami megértő típus most mit tegyek még semmi sincs kifizetve nagyon nem szeretnék menni ???😱😭2016. aug. 22. 21:44
1/10 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy kötelező. Ha nem fizeted ki a kirándulás összegét akkor nem mehetsz. Senki nem fogja helyetted fizetni., még a tanár sem.
2/10 anonim válasza:
Megmondod a szüleidnek, hogy beszéljenek a tanárral, ha más nem, mondják azt, hogy nem tudják kifizetni.
Mindig is utáltam az ilyen tanárokat, akik kötelező kirándulást/programot szerveztek. Szervezzen programot ha szeretne, de ne legyen már kötelező!
3/10 anonim válasza:
Úgy semmiképpen ne menj, ha ennyire vonakodsz tőle!
4/10 anonim válasza:
Nen kenyszerithetnek hogy elmenj
5/10 anonim válasza:
Az osztálykirándulás csak egy lehetőség. Nálunk volt olyan tanár aki végzős éven nem vitte az osztályát. Előtte levő éven hatalmas balhé lett a kiránduláson, nem vállalta megint.
Nem muszáj menned, szüleid beszéljenek az osztályfőnökkel.
6/10 anonim válasza:
Hirtelen "betegedj meg", és akkor nem kell elmenned.
7/10 anonim válasza:
Ne fizesd be. Ha a tanár/szülők erőszakoskodnak, "kapj hasmenést" aznap reggel és biztos hogy nem fognak elrángatni.
8/10 A kérdező kommentje:
A szüleim azt mondták ha akarok mennyek ha nem akarok akkor nem de szerintem beszélni fognak az osztály főnökkel köszi a válaszokat ment a pacsi mindenkinek.
2016. aug. 23. 07:25
9/10 anonim válasza:
kár lenne ilyen jó lehetőséget kihagyni :D nem haboznék a helyedben.. nagyon bánni fogod ha nem mész el, de te tudod
10/10 A kérdező kommentje:
az a baj tudom hogy honvágyam lesz meg egy barátom se lesz ott
2016. aug. 25. 11:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!