Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nettó 190-200e ft + 20e...

Nettó 190-200e ft + 20e cafeteria (mindenre felhasználható) elegendő egy embernek, saját ingatlannal?

Figyelt kérdés
Külföld után itthon fogok dolgozni, mert már meg van a tőke ahhoz hogy eltudjak indulni a saját lábamon, az egyik szakmámba vágó munka a fent leírt összegeket tudja kínálni, amivel rendelkezem 110nm-es 4 szobás ház, legkorszerűbb fűtésrendszer,ezt kiegészítve szigeteléssel, így a gázra sem kell sokat ráfizetni mint a korszerűtlen ingatlanok esetében, továbbá adott egy 4-5 éves benzines 1.6os autó és egy nagy motor, ezeket magammal hoznám, mivel megszeretném tartani a motort is, kérdés hogy mennyi maradna hó végén a zsebembe, a kocsit kint is csak télen és nagyon rossz időben használtam meg boltba járni, a motor sokkal praktikusabban kiszolgál.
2018. jún. 10. 20:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
#10: Hagyjuk már ezt a 2 bites, primitív prolis szöveget. Egy ember rezsi + kaja költsége lazán kijön 50-ből, de legyen mondjuk 100.000. Havi 100-at félretud rakni. A kocsi meg nem fog havonta elromlani és nem fog havonta 100.000 forintba kerülni egy alkatrész.
2018. jún. 11. 22:06
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Na megjött a primitív proli :) Azért mert neked nincsenek céljaid az életeddel azontúl h zabálsz meg rezsit fizetsz attól még másnak lehetnek.
2018. jún. 11. 22:12
 13/14 anonim ***** válasza:

#12: Én vagyok a primitív, amikor a hozzászólásod tartalma annyiban kimerül, hogy prolizol?

Szóval, szerinted az átlag proli blogot ír, gépészmérnöknek tanul, egyetem mellett amikor teheti, dolgozik, barátnője van és vállalkozást akar alapítani? :D

2018. jún. 11. 22:15
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ebben semmi céltalanság sincs és már megint kezdődik ez a magyarozás :D

De abban teljesen egyet tudok érteni, hogy NETTÓ 200-at kellene minden becsületes, rendes munkavállalónak MO-on kapnia ahhoz, hogy megélni tudjon...

De elfelejted ezt a saját ingatlant. Ezzel köveket lehet mozgatni bárhol a világon. A kérdés az volt, hogy elegendő-e. És a válaszok, hogy elegendő kellene, hogy legyen. De erre meg jön a magyarozás és céltalanság. Valóban gond van egyeseknél. :)

Egyébként sokan írták is már, hogy ez egyenfüggő. Valaki 120-ból is meg tud szerényen élni, másnak meg fél millió sem elég. Szóval igazából szerintem ez mindent elárul.

2018. jún. 12. 07:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!