Nettó 190-200e ft + 20e cafeteria (mindenre felhasználható) elegendő egy embernek, saját ingatlannal?
#12: Én vagyok a primitív, amikor a hozzászólásod tartalma annyiban kimerül, hogy prolizol?
Szóval, szerinted az átlag proli blogot ír, gépészmérnöknek tanul, egyetem mellett amikor teheti, dolgozik, barátnője van és vállalkozást akar alapítani? :D
Szerintem ebben semmi céltalanság sincs és már megint kezdődik ez a magyarozás :D
De abban teljesen egyet tudok érteni, hogy NETTÓ 200-at kellene minden becsületes, rendes munkavállalónak MO-on kapnia ahhoz, hogy megélni tudjon...
De elfelejted ezt a saját ingatlant. Ezzel köveket lehet mozgatni bárhol a világon. A kérdés az volt, hogy elegendő-e. És a válaszok, hogy elegendő kellene, hogy legyen. De erre meg jön a magyarozás és céltalanság. Valóban gond van egyeseknél. :)
Egyébként sokan írták is már, hogy ez egyenfüggő. Valaki 120-ból is meg tud szerényen élni, másnak meg fél millió sem elég. Szóval igazából szerintem ez mindent elárul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!