Ha lehetne egy saját szigeted, ami a lehető legtávolabb van minden szárazföldtől és lenne elegendő pénzed, hogy bármilyen tevékenységet végezhess ott, elrejtve a világ elől, mit csinálnál?
Az biztos, hogy egyedül nem mennék, de régóta álmodozom erről. :D
Vagy családdal, vagy barátnővel, akivel ott alapítanánk családot, vagy egy egész kolóniával mennék.
A tevékenységek közül elsődleges az élelem megteremtése, erre a célra a területen könnyen megtermő gyümölcsök és zöldségek lennének jók. Amíg meg nem teremnek, elkezdenénk az állattenyésztést (kivétel ha demokráciai alapon megszavaznánk, hogy vegánok leszünk, bár azt nem szeretném :D).
Közben egyéb növényeket is termesztenénk, a dísznövényektől a fákon át a marihuánáig mindent.
Ha ezek meg vannak, akkor utána már csak a község szépítése lenne a célom, kitalálnék "isteneket", akik persze nem léteznek, de atom jól néznek ki szobor formában, az egész területet a zöld és a barna szín uralná, fejben gyönyörű. :D
Majd persze a ruhák meg minden egyéb, de ha trópusi a környezet, akkor a nudizásba is benne vagyok. :D
Ezeket 0 összegű pénzből akarnám megcsinálni (persze csak ha a sziget árát és az oda vezető utat nem számoljuk), hogy kialakuljon egy önfenntartó közösség. Nem akarnék oda modern villát, jachtot meg egyéb mai dolgokat, nem azért, mert nem szeretem a modern kort, de már unalmasnak tartom.
A kérdést nem én találtam ki én is úgy kaptam.
Nekem eszembe nem jutna menni, mert már egy nap után behülyülnék.
A kérdés csak elméleti. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!