Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha lehetne egy saját szigeted,...

Ha lehetne egy saját szigeted, ami a lehető legtávolabb van minden szárazföldtől és lenne elegendő pénzed, hogy bármilyen tevékenységet végezhess ott, elrejtve a világ elől, mit csinálnál?

Figyelt kérdés
2017. szept. 14. 19:30
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Utolsó sírok:D

Hatalmas forma lehetsz:D

2017. szept. 14. 19:52
 12/19 anonim ***** válasza:
Vagy könyvet írnék, vagy valamit termelnék ott egy megfelelően kiépített mezőgazdaságban.
2017. szept. 14. 20:10
 13/19 anonim ***** válasza:
Építtetnék magamnak egy hatalmas, gyönyörű házat. Abban laknék, és egész nap csak szórakoznék. Mármint filmeket néznék, interneteznék és regényt írnék.
2017. szept. 14. 20:50
 14/19 anonim ***** válasza:

Képezném magam: Csellózni tanulnék és zeneszámokat vennék lemezre. Svédül, dánul vagy norvégul tanulnék, mert fantasztikus nyelvek. :) Rajzolnék... Tussal fehér papírra...

Plusz kinőne a szakállam mert úgy is mindegy. :P 25/F

2017. szept. 14. 21:52
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Mindig ilyenről álmodoztam :D én nem akarnám tartani a kapcsolatot a külvilággal, nagyon is ellennék ott. Gyümölcs terem a fákon, úszni jól tudok, napozni szeretek. Gondolom lennének állatok is, próbálnék minél többet megszelídíteni. Az ott lévő dolgokból alkotnék mindenfélét. Előzőleg beszereznék reengeteg füzetet és tollakat/ceruzákat, így tudnék rajzolni és történeteket írni. Tökéletes álomvilág :D
2017. szept. 14. 23:12
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Előző, bocsi, de vizuális vagyok. :D Máris látom magam előtt a megszelídített tarantulát, ahogy pórázon sétálgatsz vele, ő lelkes pillantásokat vet feléd, miközben kedvesen dorombol, és olykor mind a nyolc lábacskájával integet feléd. :D
2017. szept. 14. 23:34
 17/19 anonim ***** válasza:
Én is vizuális típus vagyok, nem rossz elgondolás :D bár elsősorban nem az óriáspókokat céloznám meg.
2017. szept. 14. 23:41
 18/19 anonim ***** válasza:
Nézném este a csillagokat. Délelőtt fókákkal dugnék.
2017. szept. 15. 01:23
 19/19 anonim ***** válasza:
Búvárkodnék, úsznék a tengerben, írnék, szeretkeznék a kedvesemmel, vagy csak döglenék a napon álló nap :D
2017. szept. 15. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!