150~160 ezer ft plusz 30 ezer ft cafeteria az jo 3 muszakra 2 szombat tuloraval? De vasarnap este 6kor kezdodik az ejszakas het? Amugy ezt megtehetik hogy,6tol dolgoztatassak az embert?
Mióta húzod így az igát? Amint tudsz, válts, hosszú távon kipurcansz. Munkaerő-közvetítő által dolgozol? Még a beledet is kidolgoztatják, mert megtehetik. Láttam embereket tönkremenni mind mentálisan, mind fizikailag. Én pl. 3-4 hónap alatt fogytam 20 kilót. Félmillió is kevés volna. Rabszolgamunka. Nekem muszáj volt csinálnom, mert kellett a pénz, de ha rám hallgatsz, elhúzol minél előbb.
12 órázni kemény fizikai munkával 3 műszakban, hétvégékkel hosszú távon szinte egyenlő az öngyilkossággal. Lehet lepontozni, de én belerokkantam szó szerint.
A 3 műszak meg a 12 óra hogy jön ki?
Sok meló, de nem _nagyon_ rossz pénz. Én sokkal kevesebbet keresek szellemi munkával, aminek a végén szintén kipurcanok.
Utolsó válaszoló! Úgy, hogy éjjeles műszakra behívják 12 órázni. Este hattól reggel 6-ig.
Előző válaszolónak: úgy jön ki, hogy három műszak, plusz közben amikor a munkáltató úgy kívánja, akkor 12 óra. Nem folyamatos 12 órára gondoltam.
De hagyjuk is, mert csak felmegy a vérnyomásom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!