Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Sokan miért vannak megrökönyöd...

Sokan miért vannak megrökönyödve, hogyha valaki nem akar tömegközlekedést használni?

Figyelt kérdés

Én kimondottan utálom a tömegközlekedést.

Még az ország nyugati rézében is egy kaka.

Még egyetem alatt is sokat szívtam vele, annak ellenére, hogy ott a középiskolákhoz képest rugalmasabb az órarend.

Nem csak a pénzbeli problémák vannak, hanem egyszerűen rosszul van megszervezve,a szervezés ugyanis nem pénz kérdése.Valszeg az ott dolgozó közlekedésmérnökök puskáztak minden tárgyból.

Pl: gyakran 5-6 percen múlik a csatlakozás.Adja vissza a diplomáját, aki ezt megtervezte.

Olyan is volt, hogy egyetemi vizsgát késtem a MÁV hanyag karbantartása miatt.Kártérítést is követeltem, de nem kaptam.

Pedig az eset nem a cég önhibáján kívül történt.

Mióta lett autóm,azóta nem használok tömegközlekedést, mióta kocsim, azóta jöttem rá, hogy mennyivel szabadabb az ember vele.

A szervizt mindig úgy intézem, hogy véletlenül se kelljen tömegközlekedést használni.

Egy másik ok, rugalmas munkaidőm van, aminek az előnyeit csak akkor élvezheted, ha kocsid van és nem kell menetrendekhez igazodnod.

Viszont, sokan megvannak rökönyödve ezen, hogy "micsoda úrnak" képzelem magam.Ebben semmi úriasság nincs, csak nem akarom meg megszívatni.

2018. jún. 3. 18:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nincs ebben semmi, van kocsid, miért ne használnád ki. Párom is kocsival jár munkába, szereti, szabadságot ad, lelke rajta. Én busszal, mert én azt szeretem :) Nem kell a parkolással bajlódni, sem a biciklizárral. Kinek mi.
2018. jún. 4. 09:08
 12/13 anonim ***** válasza:

OTTHON én is gyűlölöm mind a MÁV-ot, mind a BKK-t.

A járművel koszosak, büdösek, késnek egy csomót, vagy épp csatlakozás nincs.

Eljutni A-ból B-be 4 óra simán van a hülye órás várakozások meg csatlakozási hülyeségek miatt.

Az ellenőrök bunkók, keménykednek velem 53 kilós nővel, a cigányra meg behúzzák fülüket-farkukat.

Svájcban imádom a tömegközlekedést, mert 95%ban pontos, gyors, és tiszta.

A kaller nem paraszt, és nem büntet ok nélkül.

2018. jún. 5. 11:30
 13/13 anonim ***** válasza:

Én úgy, hogy szeretek tömegközlekedéssel menni, semmi rosszat nem látok, amíg az ember úgy kezeli a dolgot, hogy "én nem szeretem, ezért inkább kocsival járok".

Az már antipatikus, ha kineveti azokat, akiknek csak tömegközlekedésre telik, lehülyézi őket... illetve ha egyszer mégis tömegközlekedésre kényszerül vmi miatt, egészs végig hápog, hisztizik, vernyog, panaszkodik, pipiskedik.

2018. jún. 6. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!