Szerintetek milyen ötlet lenne az, ha lenne ilyen felnőtteknek nyitott ovi/játszóház, ahova azok a fiatalok mennek, akiknek vagy nincs munkája mert még nem kereső, vagy máshogy él meg és nem akar egyedül lenni?
Pl én fiatal vagyok de van örökségem, több lakásom is és tökre unatkozom az ovi meg hiányzik :D húszonévesekre gondoltam meg pl ha valaki nem jár már suliba de még nem dolgozik, nem keres munkát ilyenek :D
Legfőképpen ez húszonévesekre értendő.
Ilyen így ebben a formában nincs, mert a már aktív korú fiatal felnőttek alapvetően nem unatkoznak, hanem dolgoznak, karriert építenek stb. Kevés köztük az a magánzó, akinek ez beleférne az idejébe.
Ugyanakkor vannak filozófikus körök, pl zen gyakorló közösség, ahol létezik 3, 10 és 90 napos elvonulás. Igaz, ezek nem könnyed játszásról szólnak, hanem a magunkon végzett munkáról, de létező dolog felnőtteknek.
Szerintem ha első körben adományozol például speciális alapítványi óvodáknak,támogatod szükséges felszereléssel őket és/vagy önkénteskedsz az már bőven jó.
Persze röhögcsélhetsz is tovább a gyékán ötletelve.Én is azt teszem.Mondjuk én nem vagyok teljesen komplett.A te indokod nem ismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!