Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy aki igényel...

Miért van az, hogy aki igényeltebb nő egyből rámondják h (. )?

Figyelt kérdés

Amióta az eszemet tudom imádok öltözködni és jól kinézni mint minden nő. DE egy valamit nem értek.

Attól ,hogy hosszabb műkörmöm van, szép sminkem, műszempilla szőke hajam stb. az emberek egyből rám mondják ,hogy kva.. Hol ott nem is ismernek..

Több ember is mondta nekem ,hogy bunkónak hittek aztán beszélgettek velem és megváltozott a véleményük.

Szóval nem értem ilyen szempontból miért kell egy olyan nőre aki picit többet ad magára rámondani egyből h..

2018. jún. 1. 22:33
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
43%
"hosszabb műkörmöm van, szép sminkem, műszempilla szőke hajam" - az igényesség nem ez. Nekem ettől a leírástól végigfut a hátamon a hideg. De nyilván ezekkel együtt is nézhetsz ki jól meg nézhetsz ki közönségesen is.
2018. jún. 2. 07:44
 22/23 anonim ***** válasza:
82%

Ez azért van, mert a női nemet lejáratta a nagy többség nő. Az emberek elfogultak és ha te úgy nézel ki mint ezen hasonszőrűek 98%-a, akkor oda besorolnak.

Aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók.

2018. jún. 2. 19:08
 23/23 anonim ***** válasza:
36%
Amit te leírsz, az nem igényesség, hanem egy bizonyos fajta stílus, amit nem épp az okos, értelmes, szerény, normális nőkre jellemző. Ezen lehet megsértődni, de ez a helyzet.
2018. jún. 2. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!