Ha a fiúk rámondják valamire, hogy lányos, az miért van? Mitől lesz valami "lányos"?
Figyelt kérdés
Pl ha egy dalra rámondják, azt hogy gondolják? Milyen szempontok szerint sorolható valami a "lányos" kategóriába?2016. máj. 6. 02:25
1/4 anonim válasza:
Nem tudom, én 12 évesen a kisautókat és a barbie babákat kategorizáltam utoljára fiúsként és lányosként.
Hát szerinted milyen egy lány? Esetleg ellentétben egy fiúval? Ha valamiben lnáyos tulajdonságok vannak meg, az lesz lányos.
2/4 anonim válasza:
Minden lányos, ami egy fiúnak ciki beismerni, hogy kedveli :)
3/4 anonim válasza:
Kinek mi lányos. Érthetnek rajta nyálas és/vagy kevésbé férfias, inkább nőies tulajdonságokat, érthetik alatta azt is, hogy főleg a női nemre jellemző az adott ízlés (a dal esetében, hogy szeretik). Gyakran használják úgy ezt a szót, hogy nem is tudják valójában mire céloznak, csak nem tetszik nekik az adott dolog.
4/4 anonim válasza:
pl tudtad, hogy a betonozás női munka?
tudod miért?
mert csinálja anyád :D
viccet félretéve...
sokszor indokolatlanul mondják valamire, hogy lányos. csak úgy eldöntik és kész...
viszont van amikor meg is tudják indokolni...
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!