Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti szerettek valamire várni?...

Ti szerettek valamire várni? Ha igen mire, és miért?

Figyelt kérdés

Az emberek többsége kifejezetten utál várni, várakozni, de én kifejezetten szeretem, szeretem elképzelni, ahogy pl az orvosnál várok majd, és kinyitom a kis k9nyvem, olvasok, nézegetem az embereket.

A vonatra a legjobb várni, mert akkor ott annyi minden történik, de egy hivatalban is egész jo, mert akkor végre két dolgt csinálhatok egyszerre:várok, és elolvasok rég megnyitott cikkeket a telomon, vagy könyvet, vagy ujságot, vagy elrángatok valakit, akivel dumálhatok addig, és persze emellé szépen leplezem, is h szeretem ezt csinálni, hisz mindenki utálja...

Söt a barátaim és ismeröseim is elöszeretettel kisérem el ilyen helyekre ha csak alkalmam adodik!:D

2015. nov. 4. 19:43
 1/7 anonim ***** válasza:

Én imádom várni a karácsonyt, készülődni rá... folyamatosan feldíszíteni a házat :D Nem is igazából a karácsony napja a lényeg, hanem a várakozás, a beteljesülés.

De ettől eltekintve én is szívesen várok mindent max 3-6 hónapig. Ha évekig kell várni egy adott dologra, az már régen rossz :( :(

2015. nov. 4. 19:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Godot-ra
2015. nov. 4. 20:52
 3/7 anonim ***** válasza:
Gyűlölök várni, akármiről is van szó. (Nemigen lettem türelemmel "megáldva".)
2015. nov. 4. 21:16
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Mi az a Godot??

2015. nov. 4. 21:23
 5/7 anonim ***** válasza:

Van egy dráma, aminek az a címe, hogy Godot-ra várva. Arról szól, hogy két ember várakozik erre az emberre, és közben beszélgetnek...

Persze poénnak szántam, de úgy látszik, nem jött át :)

2015. nov. 4. 21:59
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem igazán érdekel többnyire, ugyanis az élet egy folyam, meg kell élni minden pillanatát, amit éppen nyújt. Sokszor csalódtam már olyan értelemben, hogy a várva várt esemény végül nem váltotta be a várakozás során magamban felépített elvárásokat.

Általában csak azt várom, hogy valami rossz múljon el (pl. fájdalom, betegség, kellemetlen szituáció). A jóra nem várok, igyekszem megélni a pillanat által nyújtott jót.

2015. nov. 4. 23:31
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem jött át, de el fogom olvasni, biztos érdekes lehet, köszi:))
2015. nov. 8. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!