Ti szerettek valamire várni? Ha igen mire, és miért?
Az emberek többsége kifejezetten utál várni, várakozni, de én kifejezetten szeretem, szeretem elképzelni, ahogy pl az orvosnál várok majd, és kinyitom a kis k9nyvem, olvasok, nézegetem az embereket.
A vonatra a legjobb várni, mert akkor ott annyi minden történik, de egy hivatalban is egész jo, mert akkor végre két dolgt csinálhatok egyszerre:várok, és elolvasok rég megnyitott cikkeket a telomon, vagy könyvet, vagy ujságot, vagy elrángatok valakit, akivel dumálhatok addig, és persze emellé szépen leplezem, is h szeretem ezt csinálni, hisz mindenki utálja...
Söt a barátaim és ismeröseim is elöszeretettel kisérem el ilyen helyekre ha csak alkalmam adodik!:D
Én imádom várni a karácsonyt, készülődni rá... folyamatosan feldíszíteni a házat :D Nem is igazából a karácsony napja a lényeg, hanem a várakozás, a beteljesülés.
De ettől eltekintve én is szívesen várok mindent max 3-6 hónapig. Ha évekig kell várni egy adott dologra, az már régen rossz :( :(
Köszi a válaszokat!
Mi az a Godot??
Van egy dráma, aminek az a címe, hogy Godot-ra várva. Arról szól, hogy két ember várakozik erre az emberre, és közben beszélgetnek...
Persze poénnak szántam, de úgy látszik, nem jött át :)
Nem igazán érdekel többnyire, ugyanis az élet egy folyam, meg kell élni minden pillanatát, amit éppen nyújt. Sokszor csalódtam már olyan értelemben, hogy a várva várt esemény végül nem váltotta be a várakozás során magamban felépített elvárásokat.
Általában csak azt várom, hogy valami rossz múljon el (pl. fájdalom, betegség, kellemetlen szituáció). A jóra nem várok, igyekszem megélni a pillanat által nyújtott jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!