Miért van az, hogy aki igényeltebb nő egyből rámondják h (. )?
Amióta az eszemet tudom imádok öltözködni és jól kinézni mint minden nő. DE egy valamit nem értek.
Attól ,hogy hosszabb műkörmöm van, szép sminkem, műszempilla szőke hajam stb. az emberek egyből rám mondják ,hogy kva.. Hol ott nem is ismernek..
Több ember is mondta nekem ,hogy bunkónak hittek aztán beszélgettek velem és megváltozott a véleményük.
Szóval nem értem ilyen szempontból miért kell egy olyan nőre aki picit többet ad magára rámondani egyből h..
Az "igényedebb" például egyértelmű elírás.
Az "L" szó szerint a billentyűzet túloldalán van, még a műköröm se ér el odáig, a "T" pedig valahol félúton van az "S" és az "L" között.
Ha telóról írta, akkor lehet hogy az autokorrekt "igényelt" szót dob be, de az "igényeltebb" helyett már visította volna a helyes megoldást :D
Ez sztereotipia ami bevésödö az emberek fejébe.
De szerintem van valóságalapja.
Nem véletlen a sok szöke nös vicc.
A jó kinézet sajnos általában beképzeltséggel és ostobasággal párosul
ma 00:53
Ezt benézted. Amúgy, ha kicsit tudnál logikusan gondolkozni, már rájöttél volna, hogy nekem van igazam: ha nem látod az illetőt, nem tudod megmondani róla, hogy k...vásan néz-e ki vagy sem.....
Én a 15-ösnek adok igazat!
Kép nélkül nem szabad ítélkezni, meg úgy általánosságban sem! Ítélkezés ismeretlenül az megy nektek csak...
Mert csomóan előítéletesek és imádják az ilyen jellegű sztereotípiákat. Nem azt mondom, hogy nincsen olyan, akire illik, mert nyilván valahol van alapja, de nagyon nem szeretem, mikor ezt tényként kezelik. Valamint eleve undorítónak tartom azt, mikor valaki teljesen ismeretlenül alkot véleményt egy másik emberről.
Jó pár éve nekem is van műkörmöm és sminkelek, műszempillám is volt már és a hajam is volt már színezve. (Egyébként az is nagyon érdekes, hogy sokan csak végletekben tudnak gondolkodni...ha műkörmöd van, akkor nagyon hosszú, hegyes, csicsás, tízféle színű, kövecskés, virágos, csillogó stb., körmöd lehet, természetesen a festett hajad is csak csibesárga lehet, a műszempillád is csak úgy nézhet ki, mint a függönyrojt...még véletlenül sem gondolnak arra, hogy esetleg természetesen, szépen és ízlésesen is mutathat) Én is megkaptam már ez alapján, hogy egy agyatlan, buta, életképtelen, partiribi, kva stb. vagyok.... Most erre mit lehet mondani? Valahol dühít és rosszul esik, de megnyugtat a gondolat, hogy aki ismer az pontosan tudja, hogy ez nem igaz. Valamint azért én is tisztában vagyok a saját tulajdonságaimmal, képességeimmel. Idegenek véleményével (aminek ráadásul még semmi alapja sincsen) meg mit foglalkozzak?
Igazából nem is értem, hogy az emberek ezt hogyan gondolják...ha felveszel egy csinos ruhát vagy műkörmöt, műszempillát csináltatsz, akkor közben "kifolyik" az eszed vagy mi? Vagy, ha műkörmöd van, akkor onnantól kezdve már rögtön életképtelen vagy és egy darab radírt nem tudsz arrébb tenni? Esetleg rögtön letesz a busz az utcasarkon strihelni? Tényleg nem értem, szerintem a világon semmi összefüggés nincsen ezen dolgok között. Mondom, engem is illettek már hasonló jelzőkkel...hát agyatlannak, butának nem tartom magamat, mert bár lehetséges, hogy nem vagyok egy zseni, de szerintem alapvetően értelmes vagyok, nyelveket beszélek, egyetemre jártam és még mindig tanulok, sokat olvasok, van hobbim, dolgozom. Ezek után szerintem életképtelen sem vagyok. Szórakozóhelyekre, discoba sosem jártam, nem ráztam a seggemet részegen...még tiniként is tipikus "jókislány" voltam. A kva pedig szintén mellélőtt, mert nem, nem vagyok kva és sosem kavartam össze-vissza, 20 éves korom után jöttem össze az első párommal és azóta is együtt vagyunk. De természetesen tudom, hogy ez nem számít semmit, mert műkörmöm van, sminkelek stb., ami alapján pedig nyilván mind igaz rám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!