Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy aki igényel...

Miért van az, hogy aki igényeltebb nő egyből rámondják h (. )?

Figyelt kérdés

Amióta az eszemet tudom imádok öltözködni és jól kinézni mint minden nő. DE egy valamit nem értek.

Attól ,hogy hosszabb műkörmöm van, szép sminkem, műszempilla szőke hajam stb. az emberek egyből rám mondják ,hogy kva.. Hol ott nem is ismernek..

Több ember is mondta nekem ,hogy bunkónak hittek aztán beszélgettek velem és megváltozott a véleményük.

Szóval nem értem ilyen szempontból miért kell egy olyan nőre aki picit többet ad magára rámondani egyből h..

2018. jún. 1. 22:33
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
28%

És idézlek : "igényeltebb nő, aki picit többet ad magára "

Kétféle szőke nő létezik, az egyik aki qrvásan öltözködik fel és az van az a típusú aki elitül.

Te az első vagy, most mit csodálkozol ezen ?! Nem tehetsz arról,, hogy nem channel kosztümbe jársz mint a gyár tulajdonos felesége, hanem sztreccs cica nadrágba, tűsarkúval, egyik körmöd lila, a másik piros, a harmadik kék, a negyedik sárga, az ötödik rózsaszín.

2018. jún. 1. 22:45
 2/23 anonim ***** válasza:
61%

Leírom a logikájukat.

A nők általában miért öltözködnek úgy ahogy?

-> Figyelemfelkeltés. (egyrészt) -> Kitől kell nekik a figyelem? Férfiaktól. -> Miért? Mert úgy érzik akkor ők számítanak, szeretve vannak, érnek valamit. -> Ha egy nő jóval többet ad magára, feltűnőbb, műbabát csinál magából -> Konkrétan annyira akarja a férfiak figyelmét, hogy képes elcsúnyítani magát a kedvükért, csak mert sokukat ez izgatja fel.

Persze amikor bármelyik lánynak elmondom, hogy a férfiak kedvéért olyanok amilyenek sokszor, azonnal jön a tiltakozás, hogy ők nem, ők önálló nők akik maguk miatt öltözködnek úgy ahogy, és mert jól érzik magukat benne.

Egyetértek ezzel a nézőponttal.

Számomra egy igényesebb nő nem abból áll hogy többször jár műkörmöt csináltatni és órákig sminkeli magát, hanem hogy pl. Olvas, foglalkozik a mentális és fizikális egészségével is, próbálja tágítani a világról alkotott képét hogy utazik, stb. Ez az igényesség, nem az hogy az önképed már megőrjít ha nem úgy nézel ki mint egy próbababa, és ez miatt vagyonokat költesz magadra.

Azt bírom amikor a lányok a közelembe órákig csesztetik a kinézetüket, én meg reggel 10 perc készülődés után már vonzóbbnak nézek ki fiú létemre. Ők meg ha lemossák magukról a szutykot, hányingert kapok tőlük.

2018. jún. 1. 22:50
 3/23 anonim ***** válasza:
93%
A buta emberek már csak ilyen ítélkezőek. S még finoman fejeztem ki magam... Sok van belőlük sajnos, de nem kell törődni velük.
2018. jún. 1. 22:54
 4/23 anonim ***** válasza:
75%
Az igényesség nem a műkörömnél és a műszempillánál kezdődik. Tucat és közönséges. Egy jó farmer, blúz, magassarkú visszafogott sminkkel több tud lenni, mint a mű dolgok. Nem mellesleg ha tartás és elegancia párosul a dologhoz sokkal sikkesebb, mint ezek a marhaságok.
2018. jún. 1. 22:58
 5/23 anonim ***** válasza:
63%
Igényeltebb????
2018. jún. 1. 23:01
 6/23 anonim ***** válasza:
65%
Mert ez k*rvás. Mint ahogy előttem is mondták, az igényes nő tényleg nem abból áll hogy hosszabb műkörmöket csináltat meg műszempillát. Kérlek.. ez neked hol igényes? Ez mű, és akár k*urvás is. Az már más kérdés hogy másoknak semmi köze hozzá hogy te hogyan érzed jól magad, és talán lek*rvázni se kéne az ilyet, akkor sem ha az :) legalábbis hangosan nem illik :D
2018. jún. 1. 23:05
 7/23 anonim ***** válasza:
49%
Ja amúgy ilyen ezt a szót hogy igényeltebb tuti nem erre használják, se sebaj neked elnézzük :D
2018. jún. 1. 23:07
 8/23 anonim ***** válasza:
25%
KÜldj képet, hogy nézel ki a mindennapokban, anélkül csak reszeljük a fingot és a semmiről beszélünk...most van, aki zsigerből lek..váz,mert szőke vagy, miközben nem is látott még téged. Ennek semmi értelme.
2018. jún. 1. 23:10
 9/23 anonim ***** válasza:
55%
Az ,,igényeltebb" szónál rögtön kiderült mennyire vagy igényes....
2018. jún. 1. 23:10
 10/23 anonim ***** válasza:
31%

"Az ,,igényeltebb" szónál rögtön kiderült mennyire vagy igényes...."

Most nem azért, de pont a te retardáltságodat bizonyítja, hogy belekötsz egyetlen szóba (amin látszik, hogy félregépelte) miközben alapvetően rendben van a helyesírása. Muszáj ezt megjegyeznem, mert felb.sz amikor valaki ennyire retardált és eltér a tárgytól, mert nyelvtannácinak hiszi magát.

8-as voltam.

2018. jún. 1. 23:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!