Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szívesen találkoztok olyan...

Szívesen találkoztok olyan emberrel aki magányosnak mondja magát?

Figyelt kérdés

Anyósom pont ilyen. Kérdeztem tőle hogy vagy? Magányos vagyok nagyon. Ehhez hozzá lehet tenni hogy nem jár el sehová a bolton kívül. Mindig ha találkozunk próbálok pozitívan hozzá állni de nem megy, már amikor meglátom és süt róla a depresszió a negatívság. Én az ilyen embereket kerülöm, na de ő mégis az anyósom..

És beszélgetni se lehet vele, ő nem kérdez sose.

Én szívesen beszélgetnék de vele nem lehet.

2018. máj. 22. 23:25
 1/8 anonim ***** válasza:
A depressziónak nincs konkrét oka. Ha vmi rossz történik veled nem depressziós leszel hanem depresszív reakciot mutatsz. Aminek tudod az okat es be is vallod hogy gaz van...es igen nem kizaro ok hogy vki maganyos
2018. máj. 22. 23:33
 2/8 anonim ***** válasza:
Egyik ismerősömnek az anyja pont ijen mondjuk ő már tényleg nem akar sehová járni hát olyan dolgokat szinlel hogy nehezen kapja a levegőt stb..közben az orvos azt monda hogy nála nem is veszi nehezebben a levegőt,
2018. máj. 23. 00:20
 3/8 anonim ***** válasza:
szóval olyan mint ha semmi baja sem lenne csak a fiának és a családjának csinálja az egészet a fia is kezd depressziós lenni
2018. máj. 23. 00:21
 4/8 anonim ***** válasza:
miatta a fia meg átadja a felesegánek a szülők meg a gyereküknek, amíg nem késő vigyétek el bentlakásos otthonba vagy menjen minden nap öregotthonba mert így meg fog őrülni és titeket is tönkre fog tenni.
2018. máj. 23. 00:21
 5/8 A kérdező kommentje:

Szerintem azt akarná hogy többször hívjuk hozzánk

De én most mit csináljak vele?? Ez olyan most magán nem segít akkor???

Nem ad magára semmit, már tavaly is mondtam neki van egy fodrász ismerősöm menjen el hozzá.. szerintetek elment??

Neki nincs ideje..

2018. máj. 23. 02:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Általában nem. A környezetemben a legtöbb magát magányosnak valló ember egyáltalán nem magányos, csak szereti magát sajnáltatni és ezért használja a szót.
2018. máj. 23. 04:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Ezt mondja ismerősöm is hogy az anyóssa is ezt mondják hogy nincs ideje, de hova siet?? egyszer kérdezd már meg tőle,valami társaságot próbáljatok meg neki szerezni mert ez egyre rosszabb lesz.
2018. máj. 23. 06:44
 8/8 A kérdező kommentje:
Én is ettől tartok hogy csak rosszabb lesz.
2018. máj. 24. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!