NEM értelmes válasz kérdése:
Naponta hány bunkó emberrel találkoztok?
Figyelt kérdés
2018. márc. 15. 09:07
3/18 anonim válasza:
100 napot figyelembe véve naponta 1,7543859649 db bunkó kerül utamba, kedves NEM értelmes válasz.
4/18 anonim válasza:
" 1,7543859649 db bunkó"
Na az milyen? 1 ember + kb. negyed részben megcsonkított ember a bunkó?
5/18 anonim válasza:
Változó. Tegnap pl sokkal találkoztam, pedig csak elmentem orvoshoz. :D
De az tök jólesett, amikor beengedtem az ajtón a babakocsis párt és megköszönték. Az úgy visszahozta az életkedvem. :D
6/18 anonim válasza:
Fordítva van értelme a kérdésnek, Budapesten naponta 1-2 normális emberrel találkozom, a többi bunkó, proli, barom.
7/18 anonim válasza:
Évente egy-kettő. Azok sem igazán érdekelnek. Amúgy meg nagyjából mindenki azt kapja amit ad. Vagy egyszerűen csak elfogadom hogy másmilyen.
8/18 anonim válasza:
Mindahánnyal. Gyakorlatilag olyan mintha nem lennének normális emberek, mindig mindenki feszült, ideges.
9/18 anonim válasza:
'Gyakorlatilag olyan mintha nem lennének normális emberek...'
Akkor te sem vagy az?
10/18 anonim válasza:
9es ismered a viccet, ahol az autópályán tép egy alak ,és a rádióban hallja:
- Vigyázat, egy elmebeteg szembemegy a forgalommal azon a szakaszon!
Mire emberünk felhördül: - Egy?? Mind!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!