Ha egy olyan lánnyal találkoztok aki fél ismerkedni, viszont ti akkor látjátok először akkor mit gondolnátok/ tennétek?
Figyelt kérdés
Kevés barátja van. Gyakran magányos, de nem azért mert ez jó neki. Szimplán csak nem tud megbízni másokban. Ha olyan helyen van ahol 2-3 vagy több ember idegen számára akkor szorong. De ha megtörik a jég akkor figyelmes és kedves. Csak nem sokat beszél.2017. szept. 21. 22:00
1/5 anonim válasza:
Helyzetfüggő. Sokat számít, hogy előzetesen esetleg neten beszéltünk e, egy általa kényelmetlen társaságban találkozunk vagy egy kényelmesben.
2/5 anonim válasza:
Én nem utasítanám el. Mivelhogy nekem sincsenek nagyon barátaim, barátnőm sincs. És bevallom nekem inkább a szerény, csöndes, visszahúzódó lányok jönnek inkább be. :) Meg nyílván azért is, mert amit írt a kérdező, én is hasonló vagyok.
3/5 anonim válasza:
Én örülnék neki ha ilyen lánnyal találkoznék de talán csak azért mert én is ilyen vagyok :)
4/5 anonim válasza:
amúgy a kérdésre válaszolván adnám magamat beszélek arról ami épp az eszembejut egyszer csak beszáll. valamikor csak sikerül olyan témára térnem amihez hozzá tud/akar szólni de persze az is kérdés hogy milyen vastag az a jég értem ezt úgy hogy ha mindent megteszek hogy megtörjön de egy karcolás sincs rajta akkor hagyom a francba (bár jelezném ilyet még nem tapasztaltam) csak azt hogy több rétegű volt az a bizonyos jég az 1. rétegen könnyet atjutottam a másodikba beletört a csákány jót akartam rosszul sült el. Ui.: ha jó embert talál akkor hamar feloldódhat nagyobb társaságban is ha másnem akkor az adott 2 személy fog beszélgetni leszarva a többit kb :D (das ist meine tapasztalat) röviden barátságosan nyitok felé amolyan all in mindent vagy semmit sokat nem veszíthetek mert max nem fog kedvelni és mivel nem ismertem meg ezért nem is érdekel (gonoszul hangzik de nem teljsen az, csak nagyrészt)
5/5 anonim válasza:
i Dont know why valahogy levágta a tetejét (vagy csak akartam írni és nem tettem?) na mindegy az volt hogy "teljesen véletlenül nem te vagy az a csaj aki a kérdésben szerepel?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!