Visszamennétek 2006-ban?
Vagy valamelyik régebbi évbe?
Mi tűnt akkoriban jobbnak, rosszabbnak?
Csak így kíváncsiságból.
azért nehéz kérdés ez,amiért egy időutazós filmben is elemezték,a gyerek téma miatt.
azóta van már gyerekem.
és ha nem pont ugyanazt csinálom minden pillanatban 9 éven keresztül mint abban az időben,akkor ő nem születik meg.
mert az ő megszületéséhez a több millió spermámból pont annak az egynek kell célba jutnia,különben másik gyerek születik és a mostani eltűnik örökre.
amúgy akkoriban 5x annyit kerestem mint manapság és többet is költöttem,ezen módosítanék.
és megakadályoznám egy családtagom halálát,előbb vinném el szűrővizsgálatra.
Igen, ha tehetném, visszamennék és életem két legrosszabb döntését meg tudnám előzni.
2006 nekem jó évem volt, a rossz döntéseket 2010-ben hoztam, illetve néhányat 2006-7-8-9-ben.
Nem adtam volna el a szeretett kisházamat és az imádott sportautómat. Bármit el kellett volna követnem, hogy ne álljak be válságozni, hanem megmentsem őket.
Ekkor lecseréltem a kocsimat, egy szintén szeretett darabra, na azt 2013-ban hagytam elmenni, bár ne tettem volna. Sajnos lelki betege vagyok a dolognak és nagyon bánt hogy így kiszúrtam magammal. Most nincs lehetőségem venni egy olyat és jobban hiányzik, mint az exem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!