Visszamennétek tanulni a volt iskolátokba?
Hát, ha nem muszáj én nem mennék be. Alapból kellemetlenül érezném magam a légkörben, ha a folyosón talákoznék volt tanárokkal meg kéne magyaráznom miért vagyok itt, aztán hallgatni az "én megmondtam" beszólogatást meg monológokat, a hátam mögött lehet ki is beszélnének.
Mondjuk pont ebben a szituban vagyok 19 évesen, csak nekem nem volt ilyen lehetőség, így most melózok és készülök a harmadik nyelvvizsgára ami jövőre lesz, autodidakta módon de lesz felkészítő tanfolyam is.
Én visszajártam a volt sulimba az informatika órákra, bár nagyon szerettem a tanárnőt, kedves és segítőkész volt velem. Nekem ebből nem volt gondom... Fura volt a "kisebbek" közé beülni, és már "felnőttebb" fejjel nézni, ahogy pl. neteznek órán a tanulás helyett, de biztos mi is ilyenek voltunk. :) Mondjuk elég sok tanár lecserélődött a volt sulimban időközben, úgyhogy max. csak olyanok állítottak meg a folyosón, akik tényleg kedvesen és érdeklődve kérdeztek rólam.
Vedd figyelembe azt is, hogy ha magántanárhoz járnál, az jóval drágább volna, itt pedig max. veszel egy csokit vagy piát a tanárnak hálából...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!