Visszamennétek 2006-ban?
Vagy valamelyik régebbi évbe?
Mi tűnt akkoriban jobbnak, rosszabbnak?
Csak így kíváncsiságból.
Én 2005-be mennék, hogy megelőzzem egy barátom halálát.
Amúgy ezen kívül nem mennék vissza. Vannak szép emlékek, a honfoglaló, osztálykirándulások, gondtalan élet, de ha pl pont '06-ba mennék akkor újra kezdhetném az iskolát, amit nem akarok. Persze van amit máshogy csinálnék, sőt, sok mindent, de el kell fogadni, hogy ez van. Jövőre érettségizek, idén teszek előrehozottat is, amikor először ránéztem a naptárra, hogy mikor lesz érettségi akkor még csak november volt és mint ha tegnap lett volna. Várom is meg nem is. Én leginkább előre mennék, de akkor meg lelövöm a poént.
Visszamennék, de csakis kizárólag mai fejjel!
Körülbelül ettől az évtől kezdődött el az életemben az az időszak, amikor nagyon sok mindent másképp csinálnék. És most nem feltétlenül a tanulásra gondolok, tehát nem azt mondom, hogy utólag rongyosra tanulnám magam a suliban. Inkább az emberi kapcsolataimat alakítanám érettebben. Például nem hagynám, hogy ígéretesnek induló barátságok banális hülyeségeken csússzanak el. Sajnos sok ilyenre akadt példa.
A baklövéseimet tehát igyekezném kijavítani, a jó emlékeimet pedig (mert azért szerencsére ilyenekből is akadt rengeteg) örülnék, hogy újra átélhetem :)
24/F
Nem. 11 éves voltam, kicsi, gyenge, naiv és kiszolgáltatott a felnőtteknek.
Az én életemben minden jobb lett azóta, de a közhangulat szerintem mélyrepülésben van.
Miért pont 2006?
Köszönöm szépen a válaszokat!
Én felpontoztam mindenkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!