Az exednek gyereke lesz. Hogyan hatna rád ez a mondat? Es a szülinapodon
Szoval a csaladdal többes szülinapunkat ünnepeltuk (nem csak az enyémet), es kivancsi vagyok anya miert várhatott eddig hogy bejelentse hogy anno mikor x helyem volt talalkozott vele (az exemmel)es ez meg az.
Nekem most eléggé negativ hogy a képembe vágja szulinapon es nemaznap mondjuk hanem amikor megtudta spontan mesélve hanem mintha kivárt volna szulinapig(nekem nincs senkim ezt tudja)
Amugy mindig van velem valami baja szoval nem istenes a kapcsolatunk
Az én párom konkrétan összetört és napokig ki se mozdult otthonról.
Bár ennek előzménye is van, mivel páromat az exbarátnője megcsalta párom legjobb haverjával, és tőle van a gyerek. Párom meg nagyon családcentrikus, szeretett volna gyereket az exével is, velem meg sajna nem tud, mert nekem meg nem lehet gyerekem.
Attól függ milyen ex. Én is mindegyiknél máshogy reagálnék, valakinél abszolút nem hatna meg, valakinek nagyon örülnék, valaki meg mellbe vágna.
Mindenesetre ha ilyen anyám lenne, akkor a legkisebb jelét sem mutatnám annak, hogy ez engem zavar.
Örülnék, hogy az exem nem engem csinált fel :D
Kb. ennyit éreznék. Gratulálnék a babához, magamban vigyorognék, hogy hamarosan a nő egy karikás szemű, kialvatlan idegroncs lesz, az exem meg kidolgozhatja a belét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!