Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az exednek gyereke lesz....

Az exednek gyereke lesz. Hogyan hatna rád ez a mondat? Es a szülinapodon

Figyelt kérdés

Szoval a csaladdal többes szülinapunkat ünnepeltuk (nem csak az enyémet), es kivancsi vagyok anya miert várhatott eddig hogy bejelentse hogy anno mikor x helyem volt talalkozott vele (az exemmel)es ez meg az.

Nekem most eléggé negativ hogy a képembe vágja szulinapon es nemaznap mondjuk hanem amikor megtudta spontan mesélve hanem mintha kivárt volna szulinapig(nekem nincs senkim ezt tudja)

Amugy mindig van velem valami baja szoval nem istenes a kapcsolatunk

2018. ápr. 30. 22:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Az én párom konkrétan összetört és napokig ki se mozdult otthonról.

Bár ennek előzménye is van, mivel páromat az exbarátnője megcsalta párom legjobb haverjával, és tőle van a gyerek. Párom meg nagyon családcentrikus, szeretett volna gyereket az exével is, velem meg sajna nem tud, mert nekem meg nem lehet gyerekem.

2018. máj. 1. 11:13
 12/13 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen ex. Én is mindegyiknél máshogy reagálnék, valakinél abszolút nem hatna meg, valakinek nagyon örülnék, valaki meg mellbe vágna.

Mindenesetre ha ilyen anyám lenne, akkor a legkisebb jelét sem mutatnám annak, hogy ez engem zavar.

2018. máj. 1. 11:45
 13/13 anonim ***** válasza:

Örülnék, hogy az exem nem engem csinált fel :D

Kb. ennyit éreznék. Gratulálnék a babához, magamban vigyorognék, hogy hamarosan a nő egy karikás szemű, kialvatlan idegroncs lesz, az exem meg kidolgozhatja a belét.

2018. máj. 1. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!