Van olyan mondat az életedben, ami nagy hatással volt rád?
Figyelt kérdés
Amit ismerősöd, rokonod vagy akár egy ismeretlen mondott, de a mai napig valamiért előjön benned.2017. szept. 10. 20:23
1/32 anonim válasza:
"...mert már nem szeretlek!!..."
2/32 anonim válasza:
"Csak az ciki amit annak érzel." Jelentéktelennek tűnik, de nagy igazság. Sokszor eszembe jut.
3/32 anonim válasza:
Apám: "Te egy genetikai hulladék vagy. Egy selejt, akit le kellett volna bszni a Taigetoszról."
Anyám: "Bármi lesz, én mindig szeretni foglak, kisfiam."
Apám szerencsére már elpusztult, anyám pedig jól van, hála az Istennek.
4/32 anonim válasza:
"Nem tudlak hova tenni..." Kb. 10 éve volt, pozitív értelemben mondta és azóta is összeszorul a gyomrom, ha beugrik.
5/32 tyttöö válasza:
"Félek, hogy nagyon elzüllik." Mondta az Anyukám nővéremnek mikor rólam beszélgettek. Bulizós időszakot éltem akkor. Nagyon durván nyomtam, de ez a félelme észhez térített, sosem felejtem.
7/32 anonim válasza:
"Tanúlj fiam hogy normális ember legyen belőled!"
8/32 anonim válasza:
"Képzeld nem fogod elhinni, hogy mi történt velem: majdnem elcsaptak" XDDDDD Ez a fejemben van már lassan egy hete :D
OFF:
Mellékesen én jegyzőkönyvezem, ha hasonló eset történik, mert akár napi 6x is történik ilyen xDD
9/32 anonim válasza:
"Legyünk csak barátok."
Gondolom, azt kitaláljátok, hogy negatív vagy pozitív hatással volt rám.
10/32 anonim válasza:
Gyerek voltam, mikor nyaralón voltunk a családdal. Mindenki kertészkedett a kertben, de én akkoriban az ilyet nem szerettem, úgyhogy olvastam. Persze az egyik rokonom megjegyezte, hogy én csak ott ülök és nem kertészkedek. Erre a másikuk ezt mondta: nem baj, több bajt csinálna, mint hasznot. Ez a mondat azóta is kíséri az életemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!