Van olyan mondat az életedben, ami nagy hatással volt rád?
Figyelt kérdés
Amit ismerősöd, rokonod vagy akár egy ismeretlen mondott, de a mai napig valamiért előjön benned.2017. szept. 10. 20:23
21/32 anonim válasza:
szerintem nem ilyen uncsi, könyvből vett coelhos idézetekre gondolt a kérdező.
22/32 anonim válasza:
" Elfogyott a sör. " Őszintén, azt a napot a mai napig nem sikerült kihevernem, ez totális sokk volt, minden tekintetben. Még most is nehéz rágondolni. :(
23/32 anonim válasza:
"Ne haragudj, nem tudnék rád nőként nézni"
Attól a pasitól, akiért teljesen odavoltam, és látszólag Ő kezdeményezett.
24/32 anonim válasza:
de egy gusztustalan mondat ez, utolsó. Ne hagyd, hogy ez határozzon meg.
25/32 anonim válasza:
"Most már tudom, miért jöttem a világra."
26/32 anonim válasza:
"Semmirevaló vagy"
Aki mondta, nem teljesen így értette, de akkor szörnyen esett, majd csak azért is megfogadtam, nem leszek semmirevaló.Aránylag sok mindent elértem az életemben mindenféle téren.
Magamnak akartam bizonyítani. Néha egy bántó megjegyzésnek is lehet hosszú távon pozitív hatása.
27/32 anonim válasza:
Ezt miért kell lepontozni? Nem értem...
28/32 anonim válasza:
Gondolom "Néha egy bántó lepontozásnak is lehet hosszú távon pozitív hatása." alapon :D
30/32 anonim válasza:
Nem én voltam, aki lepontozott, csak viccelni próbáltam, erre én is lepontozódtam :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!