Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A magyar emberek miért ennyire...

A magyar emberek miért ennyire pesszimisták?

Figyelt kérdés

!!!!Bocsi, akinek nem inge ne vegye magára!!!

Külföldön tanulok, és csoporttársaimmal beszélgettünk a népekről, szóba jöttek a magyarok is.

Azt mondta az egyik srác, hogy hallotta milyen rossz mentalitásuk van a magyaroknak, és szerintem is igaza van.

Rendkívül pesszimista legtöbb ember, mindig csak a rossz dolgokról tudnak mesélni meg hogy milyen szr életük van.

Karácsonyomat otthon töltöttem. Régi gimis haverommal összefutottam, és csak arról beszélt, hogy semmi jó nem történik vele, minden egyre rosszabb stb. Gimiben sem volt másabb, csak úgy leszögezem...

Szóval mi miatt alakul ki a népnek a mentalitása? Amerikában pl tök közvetlenek az emberek, ha kitűnsz a tömegből, akkor nem röhögnek ki a hátad mögött, stb.

Ez az egész visszanyúlhat még a történelembe vagy csak szimplán az ország helyzete?

2018. ápr. 26. 19:02
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
0%

A válaszokból jól lejön miről van szó.

A magyar emberek nagyrésze gyárban gondolkodik, így az ország is olyan lesz, mint ahol mindenki gyárban gondolkodik.

Egy rakás szar.

A németek meg azért járnak ott, ahol, mert nem gyárban gondolkodnak.

Nem véletlenül van az, hogy a német álláshírdetések nagyrésze gyári munka meg a többi.

2018. ápr. 28. 02:06
 22/22 anonim ***** válasza:

Azért nézem a sportot és az IQ-t mert ott majdnem ferr a verseny..

Ahhoz meg, hogy gazdaságilag elöl legyél elég csak annyi, hogy más országában vívd meg a világháborúkat, gyarmatosíts vagy nyalj be mint a románok Erdélyért...

2018. ápr. 28. 08:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!