Akinek sza* az élete annak miért kellett megszületnie?
Figyelt kérdés
A változásra nincs esély, a küzdelem hiábavaló.2018. ápr. 19. 00:33
2/13 anonim válasza:
Azért,hogy megoldja ezt a problémát. Azért kellett megszületnie.
3/13 anonim válasza:
# 2 off. Hülyeség. És aki halálos beteg, az, hogyan oldja meg és él 30-40 évig. Tenni nem tud ellene, szenved és megéli, átéli, aztán vége mindennek.
4/13 anonim válasza:
Jogos, előző. Sosem szeretem, amikor arról beszél valaki, hogy minden megoldható. De azért ezek ritka esetek, általánosan igenis valahogyan megoldható élethelyzet van.
Kérdező, nincs predesztináció, a születés pedig nem veszi, nem veheti figyelembe a te sok évvel későbbi érzéseidet. Ha pedig valaki eleve reménytelen állapotban születik, nos, ez nem egy terv szerint alakuló világ, hanem vannak hibák. Teljesen random dolgok történnek, mutációk, balesetek, akármik. Nem fair a világ.
5/13 anonim válasza:
Akkor mihez mérnénk mi az életünket akiknek közepesen tökéletes?
6/13 anonim válasza:
A születés két (vagy több) boldog, gondolkodás nélküli, önmaguk májerségét bemutató ember(...) produktuma, tehát nem mi kértük, hanem két (vagy több) nagyokos...
7/13 anonim válasza:
hol mondták neked azt, hogy az élet csupa jóság és boldogság, nem nem az ez tévhit, milliárdok szenvednek ebben a pillanatban is, ez egy ilyen "játék"
8/13 anonim válasza:
nyugi bármikor nekünk baszódhat egy aszteroida
9/13 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy valakinek ócska és értéktelen és a többi az élete, csak olyan, hogy valaki nem látja az élete valós értékét. Hogy mennyi minden van, amiért érdemes és szükséges élni.
Esély mindig van-a küzdelem pedig sosem hiábavaló.
10/13 anonim válasza:
Attól a két hülyétől kérdezd, akik a kérdésben említett személy "létrejöttéért" voltak felelősek. Mondjuk én sem értem fűnek-fának mire van akkora önbizalma, hogy lelkiismeret furdalás nélkül bevállal sokszor 2-3 gyereket a havi nettó 120-150-es fizu mellé. A kedvencem, amikor mélynövésű, ronda apuka összeáll szintén hobbit, "nehézbombázó anyukával" (természetesen mindkettőjüknek tele van csillaggal a laborlelete) és aztán csodálkoznak, amikor 15-20 év múlva a kicsi szemük fénye állandóan balhézik a magassága/külseje/testsúlya/rövidlátása/kicsi farka vagy melle miatt és lesz belőle egy totál énképzavaros, depressziós felnőtt. Sajnos én is egy ilyen végtermék vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!