Más is érzi úgy, hogy legalább 900 évvel korábban kellett volna megszületnie?
Mindennapjaim részéve vált egy szinte leírhatatlan érzés, amely egyszerre magasztos és felemelő, de ugyanakkor mélységes lelki fájdalommal és szomorúsággal teli. Van egy bizonyos varázsa/"hangulata", amely nagyon átható és erőteljes. Hosszú évek óta jelen van, és kapcsolódik (részben) a természet szépségeinek megéléséhez.
Többet nem írnék a kérdés alá, mert így is tartok attól, hogy esetleg bolondnak néznek.
nem igazán,mert 7 éves koromban volt egy vakbél gyulladásom.
vagyis ha 900 évvel ezelőtt születek,akkor nekem műtét nélkül 7 évesen gyötrelmes kampó lett volna.
21:52
Ahogyan olvastam a válaszodat, nekem is eszembe jutottak régi, szép emlékek, és érzések.
21:54
Nekem is voltak olyan betegségeim, amelyek akkoriban halálosak lettek volna számomra.
Mindezek ellenére, jelen van az érzés.
22:01
Igazad van, egyetértek veled...
Nem igazán értelek... most talán nincs lehetőséged ökofaluba költözni, és élvezni a természetet?
Amúgy biztos jó lehetett 900 éve, hogy egy nyamvadt megfázásba is simán bele lehetett dögölni, és örülhetett aki a 30 éves kort megélte, meg a sötét egyház és a földesúr rémuralma alatt kellett szolgálnia miközben bármikor rátörhettek a szomszéd nép gonosz katonái...
900 év múlva lenne jó születni. Addigra a környezetszennyező ipar ki lesz költöztetve az űrbe vagy a Holdra, Marsra, aszteroidákra stb...
Minden betegség gyógyítható lesz, stb... persze akkor is meglesznek a problémák, de a maihoz képest álomvilág lesz.
22:59
A természet élvezete már önmagában sokat jelent számomra, kedvelek minden erdei időtöltést. Ez igaz. Viszont hiányzik valami, amely nagyon "mélyről" eredeztethető és lényegében megmagyarázhatatlan. Mindez számomra érzelmekről, és nem elméleti tényekről szól. És alapvetően fontos a lényemnek.
Ami a távoli jövőt illeti, leginkább csak negatív érzések töltenek el... Csupán a remény maradt azzal kapcsolatosan, hogy nem pusztítjuk el teljesen a Földet 900 év múlva.
Száz-kétszáz évig még talán nem okozunk kirívóan súlyos károkat, de utána... ki tudja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!