Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek lehet bármit...

Szerintetek lehet bármit csinálni azzal, hogy levideóztak részegen és terjesztik? Későbbi munkahelyemen lehet gond?

Figyelt kérdés

A szobában táncolok.

Nekem is van egy videom az egyik szobatársamról, mégsem jutott eszembe terjeszteni az iskolában.

2018. ápr. 3. 05:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha oszt kir volt, akkor lehet a tanarakat is felelősėgre fogják vonni a pia miatt. Szal lehet lesz egy kis lavina a feljelentėsből.
2018. ápr. 3. 09:32
 12/16 anonim ***** válasza:

Erre ráhúzható személyiségi jogsértés, és becsületsértés is.

Előbbi mivel sérti a képmáshoz való jogod, utóbbi pedig mert kedvezőtlen hatással lehet a társadalmi megítélésedre és az emberi méltóságodat is sértheti.

Ugyanakkor azt javaslom, hogy keress fel egy a személyiségi jogsértésekkel foglalkozó jogászt, ha más nem tanácsadás miatt. Ebből büntető és bolgári pert is ki lehet hozni, rajtad áll.

2018. ápr. 3. 10:57
 13/16 A kérdező kommentje:
Én annyiban hagyom szerintem, a szüleim nem tudnak róla, majd csak elfelejtik idővel...
2018. ápr. 3. 12:43
 14/16 anonim ***** válasza:
Én megtenném azt a feljelentést. Ez túl azon, hogy durva jogsértés - senkinek nem adtál engedélyt a felvétel készítésére, sem a terjesztésére -, még becsületsértésnek is megállja a helyét.
2018. ápr. 3. 13:39
 15/16 A kérdező kommentje:

Hiányzik nekem, hogy az egész iskola ezen pletykálkodjon???

Meg a bíróságon égessem magam.

Még az ofőm is csak röhögött rajta.

2018. ápr. 3. 13:45
 16/16 anonim ***** válasza:
Mi lett végül?
2022. márc. 5. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!