Mennyi a súlyod és a magasságod?
Figyelt kérdés
Kort és német is írjatok :)
(csak az átlagra vagyok kíváncsi) :D
2018. márc. 26. 18:56
81/96 anonim válasza:
Huu milyen kiváncsi valaki ha 1,5 év alatt nem volt elég a sok oldalnyi válasz
83/96 anonim válasza:
24f
186 centi
104 kg
De ünnepek után változni fog a szám :D :D
88/96 anonim válasza:
Nahát, itt minden nő 50 kg körül van! Vagy esetleg mindenki azt hazudik, amit akar?
Én 165/110. 40/n
89/96 anonim válasza:
Nem súly, hanem tömeg. A tömegem 53 kg, de igyekszem edzeni, hogy kicsit több legyen, minimum 55 kg. De az edzőm szerint ha 58 leszek sem lesz baj, nyugodtan felmehetek addig, mert én is sovànynak tartom magam.
Magasság: 170 cm
21/L
Nem, nem akarok ismerkedni. Ha csak a testi tulajdonsàgaim miatt akar valaki írni, akkor ne is írjon. /Az előző kérdésnél is írtak páran privátban/
90/96 anonim válasza:
Én 173 cm vagyok jelenleg es 46,5 kg de leakarok meg fogyni 40 kg-ra ha minden jol megy 1 honap es annyi leszek:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!