Mennyi a súlyod és a magasságod?
Figyelt kérdés
Kort és német is írjatok :)
(csak az átlagra vagyok kíváncsi) :D
2018. márc. 26. 18:56
51/96 anonim válasza:
19/L 166 cm 50 kg - Anorexiás vagy?
55/96 anonim válasza:
19L vagyok, miért lennék anorexiás? Teljesen átlagos súlyom van, magas sem vagyok hozzá. Nincs rajtam felesleg, de soha senki nem mondta még, hogy *nagyon* vékony lennék. Átlagosan nézek ki.
56/96 anonim válasza:
19/L 166 cm 50 kg - mert féltékeny vagyok Rád! Azért gyanusítalak olyannal, ami nincs is, közben szimplán teszel a jó súlyodért egészséges módon és nem koplalással.
28/N 157 cm, 45 kg.
57/96 anonim válasza:
Előző válaszoló vagyok
Ez a kérdés miért van megint kiemelve? Csak kíbváncsiságból kérdezem, nem izélgetésből; elvégre 6 oldalnyi választ kaptál. Vagy a GYK összes felhasználójának a súlya és a magassága érdekel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!