Nem akarok gyűlölni. Hogyan?
Egy ember, azaz egy másik korosztályombeli nő iránt olyan intenzív gyűlöletet táplálok, hogy már megkeseríti a napjaimat. Régen jóban voltunk ez elromlott, mindketten hibáztunk.
Utálom viszont már magát ezt a gyűlölködést is. Próbálom őt mindig felmenteni de nem megy. Ma a tükörbe néztem és rádöbbentem, hogy tulajdonképpen napi szinten foglalkozom már vele. Nem tudom elterelni a gondolataimat sem és ez beteges. Hogyan lehet ebből kiszabadulni?
"Ma a tükörbe néztem és rádöbbentem, hogy tulajdonképpen napi szinten foglalkozom már vele. "
De ugye nem ilyen szinten tolod? : https://www.youtube.com/watch?v=HvkrkqjBOXc
Kowalsky számának a mondanivalója is jó:
"Amilyen hülye vagy" c. száma.
A megbocsátás útja c. film is jó.
Kérdés, hogy kapcsolatban állsz-e vele, mert ha igen, akkor a kapcsolat megszakításával a haragod is meg fog szűnni.
Én a kolléganőmet rühellem ilyen szinten, de megoldottam és felmondtam ezen az amúgy is vacak munkahelyen. Egyszerűen annyira irritál, feszélyez, hogy testi tüneteket is okozott ez, még négy napig leszek vele összezárva, aztán vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!