Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha nincs pénzem albérletre,...

Ha nincs pénzem albérletre, egyetemre meg nem akarok menni, akkor mondjak le a tanulásról?

Figyelt kérdés
Tanárira jelentkeztem. :/
2018. febr. 28. 20:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
33%
Kollégium?
2018. febr. 28. 20:19
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Most mire számítasz, hogy majd valaki befogad innen?
2018. febr. 28. 20:20
 3/12 anonim ***** válasza:
84%

"egyetemre meg nem akarok menni, akkor mondjak le a tanulásról?"

Milyen tanulásról, hiszen te mondasz le róla azzal, hogy nem akarsz egyetemre menni.

Ehhez ennek: "nincs pénzem albérletre" semmi köze!

2018. febr. 28. 20:22
 4/12 anonim ***** válasza:
69%
Milyen egyetemre akarsz menni, amikor még egy mondatot sem tudsz leírni?
2018. febr. 28. 20:25
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a “egyetemre meg nem akarok menni” és “tanárira jelentkeztem” dolgot én sem értem, és így ennek fényében magát a kérdést sem....

Azért egyedül albérletet bérelni valóban nem könnyű, főleg a fővárosban (mert nem írtad, hogy hol), mert elég drágák. Egyik lehetőség, hogy többen (barátok, osztálytársak, ismerősök) béreltek ki egy albit. Jelentkezhetsz kollégiumba, ha kapsz helyet, akkor azzal elég jól jársz, mert jelentősen olcsóbb, mint szobát/lakást bérelni. Valamint vannak magánkollégiumok is, ahol még érdekes körülnézni.

2018. febr. 28. 20:32
 6/12 A kérdező kommentje:
Pesten, igen.
2018. febr. 28. 20:34
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

“menni, akkor mondjak le a tanulásról?

Tanárira jelentkeztem. :/“

Úgy érted nem egyetemre hanem főiskolára mennél tanári képzésre?

Esetleg albérlőtársakkal közösen bérelni, ahol megoszlanak a költségek nem lehetséges? Valamint amit ajánlottak kollégium, vagy pedig a közeli településre bejárósként? Esetleg levelezőn mellette diákmunka?

2018. febr. 28. 20:35
 8/12 A kérdező kommentje:

Ja bocsi, most látom hülyeséget írtam ki :D

Kollégiumba nem akarok menni, és igen, egyetemi képzés a cél.

És nem akarom, hogy befogadjon valaki, csupán irtózom a kollégiumtól, mert csak rosszat hallani.

2018. febr. 28. 21:00
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
#8: Oké, rosszakat hallasz a kollégiumról, de egyrészt amíg nem próbáltad ki, nem tudhatod, hogy tényleg olyan kibírhatatlan- e. Másrészt, ha albérletre nincs pénzed, ennyi áldozatot meg kell hoznod a továbbtanulásért, ha tényleg akarod.
2018. febr. 28. 23:20
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Te szórakozol velem? :D A kollégiumi néhány év volt életem legőrültebb, legpörgősebb, legviccesebb korszaka. A világ minden kincséért nem mondtam volna le róla (és ehhez nem kell bukdácsoló hülyének se lenni).
2018. febr. 28. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!