Ha nincs pénzem albérletre, egyetemre meg nem akarok menni, akkor mondjak le a tanulásról?
Figyelt kérdés
Tanárira jelentkeztem. :/2018. febr. 28. 20:13
11/12 anonim válasza:
Gondolom a szüleid fizetik a megélhetést. Menj el hétvégente diákmunkára, így már lesz annyi pénzed, hogy a plusz pénzt ki tudd fizetni albérletre. Egyébként nem olyan rossz a koli, én is irtóztam tőle, de sokkal könnyebb az egyetem, van melletted valaki, akivel tudsz tanulni. Én 1 év után eljöttem albiba (barátnőmmel költöztem össze, nem a koliból menekültem), de az hiányzik, hogy csoportban tanuljunk, mert sokat segített.
12/12 anonim válasza:
Szerintem sem annyira gáz a koli, igazából rajtad múlik a dolog. Én is már előre depressziós voltam, mikor tudtam, hogy koliba kell költöznöm, mert elhittem, hogy itt csak a piálás-buli-dugás megy orrba-szájba, mint a filmekben, de pozitívan csalódtam. Sokkal olcsóbb, mint egy albérlet és viszonylag kényelmesen lehet itt élni. Ha bulizós vagy, akkor jól fogod magad érezni, mert mindig van valami program, de ha zárkózottabb, magadnak való vagy (mint én), akkor is simán lehet itt élni, legfeljebb a programokat kihagyod és a szobádban maradsz. A szobatársaiddal nem muszáj beszélgetni, mi is van, hogy csak köszönünk egymásnak és mindenki csinálja a dolgát a saját ágyában vagy asztalánál. Tanulás szempontjából még jobb is a koli, mintha egyedül lennél egy albérletben, mert ha kérdésed van, akkor mindig van a közelben egy évfolyamtárs, aki tud segíteni vagy tanácsokat adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!