Mivel vidítod fel magad ha szomorú vagy?
Figyelt kérdés
vagy mire gondolsz? érezted már értelmetlennek az életedet?2018. febr. 28. 20:49
1/9 anonim válasza:
Most vagyok egy olyan nehéz időszakban mikor értelmetlennek érzem.
3/9 anonim válasza:
Animét/ youtube videókat nézek.
Vagy rajzolok.
4/9 anonim válasza:
Egy párszor már igen. Főleg, hogy elég magányosnak érzem magam. Fogalmam sincs mi játszódik le bennem, de mostanában egy csomó embert ellökök magamtól, főleg családtagokat...
Egyébként a zenehallgatás az, ami nekem mindig segít valamennyire, még akkor is, ha nagyon a padlón vagyok.
5/9 anonim válasza:
Lefoglalom magam: könyv, film, kabaré, zene, vagy emberek közé megyek. Amikor az embernek ilyen hangulata van, a túl sok gondolkodás, nem biztos, hogy jót tesz.
6/9 anonim válasza:
Takarítók, elmegyek beülök valahová enni kávézni, elmegyek sétálni, tornázni, fürdőbe vagy csak alszom
7/9 anonim válasza:
Ha szomorú vagyok, akkor szükségem van csendre, egyedüllétre önmagammal. Imádkozom, olvasok, fejlesztem a zenei tudásom, és gondolatban felsorakoztatom azokat a dolgokat, amiért hálás lehetek. Ha értelmetlennek érzem, akkor pedig abba gondolok bele, hogy bizonyára okkal létezem, és megvan a magam helye és feladata a világban, bár lehet sokszor nem is veszem észre, hogy én is fontos vagyok valaki(k) számára. Ez segít nekem.
8/9 anonim válasza:
Mivel sokoldalú személyiség vagyok, elég sok dologgal s még emberekkel is:)
9/9 anonim válasza:
Zenét hallgatok, elkapom a macskámat es megölelgetem (akkor is ha ellenkezik :D), beülök a kádba mécsesekkel, relaxálok. Ha jobb idő van elmegyek futni. Vagy ha nagyon depis vagyok, akkor csinálok 2 adag popcornt, befekszem az ágyba és elindítok egy jó filmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!