Csak nekem esik jól, ha valakit meg tudok nyugtatni/megoldást tudok találni a promblémájára?
Nézőpont kérdés.
Valakinek azért esik jól hogy őt keresik, mert fontosnak érzi magát.
Valaki azért, mert megmutathatja milyen okos, vagy tényleg szereti a másikat és szeret segíteni, boldoggá teszi. (ez a legjobb.)
De van akik nem szeretnek segíteni, mert úgy érzik csak lelki szemetesnek használják őket, vagy hogy úgyse fogadják meg a tanácsukat és nem változik semmi.
Én is szeretek segíteni másoknak, de inkább azért mert nagyon szeretek megoldani problémákat, gondolkodni rajtuk, izgalmasnak találom, és tanulok belőlük.
És érdekes látni ahogy változnak, tanulnak az emberek a dolgaikból amikor megértetem velük mi is a helyzet. De sajnos nem érzek különösebb boldogságot, csak amikor fizettek is érte, mert akkor éreztem a saját életemben hogy van eredménye a "munkámnak".
De amúgy meg olyan mintha egy kutyát tanítanék meg pacsit adni.
Én is így vagyok ezzel, bár, ha 2-3 órát jajveszékel nekem folyamatában valaki, azt nem bírom, mármint ne úgy érds, hogy paraszt leszek, mert próbálok kedves maradni továbbra is, de már inkább a nyafogás lehúzó hatása érvényesül nálam is.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!