Mit tegyek, ha mindig mindenért elpirulok? Pl. Felszólít a tanár, hogy mondjam a megoldást, és máris olyan a fejem mint egy paradicsom. (? )
Figyelt kérdés
Már nagyon idegesít, barátkozás (khm...akát fiúkkal is...) közben is érzem, hogy lángba borul a fejem.2015. dec. 28. 22:42
2/10 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok. Ha mindenért nem is, de igen sűrűn. Sok mindent nem tudok tenni ellene. Ha érzem, hogy elpirulok, akkor mondogatni szoktam magamban, hogy nem volt ciki a szitu, vagy nem kínos stb., attól függően, hogy mi váltja ki. De ha rágörcsölök, hogy hú de kínos a pirulás, akkor még inkább, és tovább pironkodok. Alapvetően szerintem önbizalom hiány váltja ki.
3/10 anonim válasza:
alapozó, púder, esetleg hintőpor
5/10 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy tudsz vele mit tenni. Talán idővel nem fogsz ennyire zavarba lenni, ha már lesz elég tapasztalatod a szereplésben. Nekem egyetemen volt egy fiatal tanárom, pár évvel lehett csak idősebb nálam de még ő is bevörösödött, ha feltettünk neki egy kérdést, pedig ő is lány és mi is, szóval még csak zavarba sem hoztuk
6/10 anonim válasza:
Próbáld meg azt tudatosítani magadban, hogy semmi nem ciki, csak ha te annak érzed és ezt látják rajtad és ne görcsölj rá a dolgokra. Egy nagy adag lazaság tud rajta segíteni egy kicsit.:) Illetve ha nem vagy túl fiatal, az alapozó-púder kombó tényleg hatásos... sokkal kevésbé vagy ha jókat választasz szinte nem is látszik. másrészt a tudat, hogy nem látszik és pirulhatsz nyugodtan megnyugtat annyira, hogy kevesebb helyzetben pirulsz el, mert nem izgulsz miatta.:)
8/10 anonim válasza:
Ez amúgy csak szerintem tök aranyos? :D
9/10 anonim válasza:
elpirulsz attól hogy észrevetted hogy elpirultál? xD
10/10 anonim válasza:
#8 szerintem is :)
#9 ez ilyen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!