Miert vagyok ilyen? Mit tegyek ellene?
Mondom mi a gond:
A barátnőmet MINDENTŐL féltem.
De ugy konkrétan mindentől és Mindenre féltékeny vagyok ami vele van (legyen az személy vagy tárgy)
Nemrég mesélte hogy bement egy idegen férfi csak boxerban es ott táncolt nékik(balett próbán) akkor is olyan szörnyű érzésem támadt 😭
A nőgyógyásztól is féltem mert még nem volt és nem is tudni mikor megy de akkor is belegondolni is szörnyű nekem hogy egy férfi fog benne turkálni 😭 most eppen nincs otthon mert fellépése van es meg ekkor is féltékeny vagyok ha fellépése van😭
Mi a véleményetek erről?
Mit tegyek hogy megváltoztak?
Ő 14/L
Normális válaszokat légyszi
Velem is volt ilyen...
Tanuld meg egy kicsit lazábban kezelni a dolgokat! Ha valamitől ő is félne, megosztaná veled.
14/L❤
Egy szál alsógatyában balettozik 14 éves lányoknak egy pasas? Hová jár balettozni? Ez abszolút nem normális. Maximum a strandon elfogadható.
Minek megy 14 évesen nőgyógyászhoz? Rendszertelen menstruáció ezt nem indokolja.
A lényegre térve: Téged anyukád vagy túlfélt vagy elhanyagol. Igen erős kötődésre van szükséged. Próbálj meg nyitni más emberek felé, alakíts ki több kapcsolatot, és barátkozz meg a gondolattal, hogy te sem vagy kizárólagos mások életében.
Tökéletes viszonyom van veluk😂
Most csak nagyon izgulok a barátnőmet és mindentol féltem 😂 (3 hónapja vagyunk egyutt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!