Hogy élvezhetném úja az életet?
Régen nagyon szorgalmas voltam. Mindent egyből megtanultam, így egyértelmű volt, hogy jó végzettségem lesz. Így lett. Jó diplomám, jó állásom van. Jól keresek. De már nem élvezek nagyjából semmit. Nem érdekelnek az élet mindennapi dolgai. Van párom, aki szeret, de én nem érzem közel magamhoz. Van néhány barátnőm, de tehernek érzem. Néha vannak bulizós és pasizós időszakaim, de az is csak ideig-óráig dob fel. Nem élvezem az életet. Ha most meghalnék se bánnám. Igaz nem érzem rosszul se magam, nem akarok öngyilkos lenni. De nem érzek semmit és minden mindegy. És ez így ijesztő.
23l
Nincs már célod, keress valami hobbit
Vagy kezdj el mentorálni valakiket
Nekem például sokszor az hozza vissza az életkedvemet, ha segíthetek másoknak. Ilyenkor hasznosnak érzem magam.
Ha valami jót teszel, az mindig feldobja a hangulatod. (És persze azét is, akivel jót teszel.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!