Ti mit tennétek, ha egy megállóban várakozva mellétek állna egy hajléktalan, majd valamely értéktárgyatokat meglátva elkényeztetettnek címkézne és szemközt köpne?
hát azért ha leköpne kapna..
az mindennek az alja
Az elsőért megmondanám hogy aki dolgozik az megengedheti magának, így működik a világ.
Utobbiért nem köpnék vissza, de az orrát minimum betörném. Ez úgyse megy feljelentgetni. Utána meggondolná köpköd-e.
Az ilyenekkel nem vagyok toleráns.
Neked az a tanácsom hogy vegyél valami jó kis paprika sprayt. 1500ft értékben már lehet kapni, de ha 2500-at rááldozol akkor már bika erőset kapsz.
Lány létedre bármi van, a rendőr úgy is neked fog hinni. Főleg egy csövessel szemben. Nagyon erősködik akkor meglepetés szerűen képen fújod és otthagyod a fenébe.
Van spray nálam mindig - ahogy már írtam -, de eszembe sem jutott használni. Ugye a sokk... Ráadásul nem éppen ilyen helyzetekre vettem. Mikor egyedül gyalogok haza sötétben vagy gázos környéken bármikor, akkor mindig a tenyeremben van. Nem is tudtam, hogy ilyen helyzetben is szabad használni. Bár ugye vehettem volna támadási szándéknak ezt is.
Egy telefon volt az az érték.
"franko de belepofa": ugye tudod, hogy az nem véd meg semmitől, hogy közölük valónak látszol? (ne tiltakozz, hogy nem, ahogy te eldöntötted rólam, hogy milyen vagyok, úgy én is rólad)
19 éves vagyok.
"Ez valószínűleg azért történt, mert vszeg illegetted magadat (keresztbe tett láb, csábos mimika, hajsimogatás), mint valami egoista p****, főleg, ha még emellett magas, karcsú és szép lány vagy. Én huszonéves srác vagyok, de ha a törvény engedné és nem lenne belőle bajom én meg is pofoztalak volna."
Viszont ilyen privát üzenetek után azt hiszem, jobb ha meg sem lepődök a hajléktalanon.
Sok a beteg ember, majd jobban felvértezem magam.
Köszönöm mindenkinek, aki érdemben válaszolt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!