Miért viszegeti elég sok hajléktalan magával a saját vizeletét?
Figyelt kérdés
Elég sokszor látom... Ez valami túlélési praktika, vagy szimplán gyakori elmebaj?2017. máj. 10. 16:17
1/14 anonim válasza:
Mi utal arra, hogy vizelet? Olcsó kannás "bor"-nak nevezett lötty is lehet húgysárga.
2/14 anonim válasza:
Szerintem is olcsó kannás bor... Nem hinném, hogy éjszakára melegítőnek tartogatná, mégsem Bear Grylls egy hajléktalan.
3/14 A kérdező kommentje:
De nem olyan erős a színe. Látszik rajta. Pld nem is teljesen egyszínű, hanem olyan keringős...
2017. máj. 10. 16:31
4/14 anonim válasza:
Ez nem csoda de lehet az valami olcsó ital is. Én már láttam suliból hazajövez egy hajléktalant ,aki a kukából evett. :( szegények alig tudnak enni
5/14 anonim válasza:
Keringős a színe? Akkor a többiek tévedtek, s te iszol most kannás bort.
Én sok hajléktalant látok naponta, de sárga lével a kezében egyet sem.
Pesten egyébként divat ásványvizes palackot kézben szorongatni, de a te változatod nekem újszerű.
6/14 anonim válasza:
Ja, valószínű hogy hugyot visznek. Semmi esetre sem bort, vagy fröccsöt. 😂
7/14 A kérdező kommentje:
Szerintem van valami oka, lehet hogy közös helyre viszik.
2017. máj. 10. 16:36
8/14 anonim válasza:
áldozatul viszik a Gyikemberek királynöjének, különben az megeszi öket
9/14 anonim válasza:
ezzel áldoznak a húgy istenének , havonta 1x összegyűlnek és húgyban fürdenek
10/14 anonim válasza:
Vagy mivel közterületen tilos a vizelés, ezért egy kannában cipelik, míg este lesz, aztán suttyomban kiöntik valahová.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!