Ti mit tennétek, ha egy megállóban várakozva mellétek állna egy hajléktalan, majd valamely értéktárgyatokat meglátva elkényeztetettnek címkézne és szemközt köpne?
Figyelt kérdés
2018. febr. 10. 23:39
1/21 anonim válasza:
Azzal a lendülettel áll csúcson vágnám, majd hívnám a rendőrséget, meg a mentőket. Ez veled megtörtént, vagy miért kérded?:D
2/21 anonim válasza:
Én is leküldenék neki egy akkorát,hogy összeesne,de a földön is ütném ameddig jól esik,utána mentőt hívnék. :)
3/21 anonim válasza:
A sokktól meg sem tudnék szólalni.
Miután magamhoz térnék, fertőtleníteném magam, és nem foglalkoznék a megjegyzéssel, mivel nem ismer, és tudom magamról, hogy ez nem igaz.
Egyébként. Ez veled megtörtént? :O
4/21 anonim válasza:
Első két válaszoló, mentőt minek hívnátok? :D
5/21 A kérdező kommentje:
Igen, velem történt ma. Sokkba kerültem kb., de pörgős napom volt és most kezdem el gondolkozni, hogy mit is kellett volna csinálnom... Lány vagyok, megverni nem tudtam volna... amúgy :D
2018. febr. 10. 23:54
6/21 anonim válasza:
Szegény, basszus, sajnálom, hogy ez történt. :/ Ne vedd magadra, sokan begolyóznak az utcán töltött idő alatt, vagy eleve úgy kerülnek ilyen helyzetbe, én is szoktam olyan hajléktalannal találkozni, aki állandóan szitkozódik, legjobb elkerülni az ilyeneket.
7/21 anonim válasza:
Ez annyira gáz, hogy vannak ilyen emberek akik csak lányokkal mernek comboskodni. Vegyél paprika spray, vagy gázpisztolyt, az ilyet egyből arcon kell fújni/lőni, és szaladni segítségért.
8/21 anonim válasza:
Volt valaki a környezetedben aki látta az esetet?
9/21 A kérdező kommentje:
2 nő látta, ők voltak ott rajtam kívül. Amúgy nincs itt olyan sok hajléktalan (nem Bp), nem is volt még rossz tapasztalatom, csak ez a mai... :/ Magamra nem vettem, dehát azért na. Amúgy hordok sprayt, mert sokat járok egyedül haza sötétben, de az ilyen esetben szerintem nem lehet használni.
2018. febr. 11. 00:06
10/21 anonim válasza:
Valószínűleg sokkolna, nem úgy mint a fotelharcosokat, akik rögtön ütnek is. :D
Egyébként gondolom megdolgoztál érte, a pénzedből meg azt veszel amit akarsz. Irigykedett, de ezt ő is ugyanúgy megtehetné, elmehetne dolgozni és tudna venni "bármit".
Attól még, hogy valaki hajléktalan és ki van készülve, nem jogosítja fel arra, hogy így viselkedjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!