Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti mit tennétek, ha egy...

Ti mit tennétek, ha egy megállóban várakozva mellétek állna egy hajléktalan, majd valamely értéktárgyatokat meglátva elkényeztetettnek címkézne és szemközt köpne?

Figyelt kérdés
2018. febr. 10. 23:39
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
81%
Azzal a lendülettel áll csúcson vágnám, majd hívnám a rendőrséget, meg a mentőket. Ez veled megtörtént, vagy miért kérded?:D
2018. febr. 10. 23:47
 2/21 anonim válasza:
67%
Én is leküldenék neki egy akkorát,hogy összeesne,de a földön is ütném ameddig jól esik,utána mentőt hívnék. :)
2018. febr. 10. 23:50
 3/21 anonim ***** válasza:
85%

A sokktól meg sem tudnék szólalni.

Miután magamhoz térnék, fertőtleníteném magam, és nem foglalkoznék a megjegyzéssel, mivel nem ismer, és tudom magamról, hogy ez nem igaz.

Egyébként. Ez veled megtörtént? :O

2018. febr. 10. 23:50
 4/21 anonim ***** válasza:
47%
Első két válaszoló, mentőt minek hívnátok? :D
2018. febr. 10. 23:51
 5/21 A kérdező kommentje:
Igen, velem történt ma. Sokkba kerültem kb., de pörgős napom volt és most kezdem el gondolkozni, hogy mit is kellett volna csinálnom... Lány vagyok, megverni nem tudtam volna... amúgy :D
2018. febr. 10. 23:54
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Szegény, basszus, sajnálom, hogy ez történt. :/ Ne vedd magadra, sokan begolyóznak az utcán töltött idő alatt, vagy eleve úgy kerülnek ilyen helyzetbe, én is szoktam olyan hajléktalannal találkozni, aki állandóan szitkozódik, legjobb elkerülni az ilyeneket.
2018. febr. 10. 23:58
 7/21 anonim ***** válasza:
97%
Ez annyira gáz, hogy vannak ilyen emberek akik csak lányokkal mernek comboskodni. Vegyél paprika spray, vagy gázpisztolyt, az ilyet egyből arcon kell fújni/lőni, és szaladni segítségért.
2018. febr. 11. 00:01
 8/21 anonim ***** válasza:
Volt valaki a környezetedben aki látta az esetet?
2018. febr. 11. 00:02
 9/21 A kérdező kommentje:
2 nő látta, ők voltak ott rajtam kívül. Amúgy nincs itt olyan sok hajléktalan (nem Bp), nem is volt még rossz tapasztalatom, csak ez a mai... :/ Magamra nem vettem, dehát azért na. Amúgy hordok sprayt, mert sokat járok egyedül haza sötétben, de az ilyen esetben szerintem nem lehet használni.
2018. febr. 11. 00:06
 10/21 anonim ***** válasza:
56%

Valószínűleg sokkolna, nem úgy mint a fotelharcosokat, akik rögtön ütnek is. :D

Egyébként gondolom megdolgoztál érte, a pénzedből meg azt veszel amit akarsz. Irigykedett, de ezt ő is ugyanúgy megtehetné, elmehetne dolgozni és tudna venni "bármit".

Attól még, hogy valaki hajléktalan és ki van készülve, nem jogosítja fel arra, hogy így viselkedjen.

2018. febr. 11. 01:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!