Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek életképtelen...

Szerintetek életképtelen vagyok, ha egy ÁFÁ-s számlát nem tudok átlátni?

Figyelt kérdés
Jelentkeztem dohánybolti eladónak, és fel is vettek. 3 hónapja dolgozom. Egy rakatnyi áru érkezik folyamatosan amit iktatni kell haszonkulcsot rárakni ha úgy látom, hogy anélkül kevés lenne az összeg stb. Aztán gépbe iktatni a termékek felvételét megcsinálni a számlát a szállítónak stb.. És képtelen vagyok megcsinálni mert nem megy. Kasszázni kell folyamatosan kell figyelni az összegeket és akkor majdnem naponta jön az áru amit kb 80 műveletben kell átvenni. 3 hónapja próbálom megtanulni de már akkor elfog a hányinger ha eszembe jut reggel a dolog. Ha ennyire nem megy és nincs is kedvem hozzá, érdemes tovább próbálkozni vagy hagyjuk a dolgot? Olyan nincs, hogy aztmondom majd a másik kolléga átveszi az árut hisz a szállító nem fog visszajönni máskor.
2018. febr. 8. 06:41
 1/5 anonim ***** válasza:
78%
Én is "életképtelen" voltam amikor más cégénél dolgoztam alkalmazottként. De a saját üzletemmel foglalkozva a saját jövedelemforrásomban, kizárólag magamnak termelve a hasznot, úgy meg nagyon életképes vagyok. Remélem továbbra is "életképtelen" maradok és ez után sem fogom másnak vagy az államnak keresni a pénzt.
2018. febr. 8. 06:55
 2/5 anonim ***** válasza:
69%

Nekem is volt hasonló az életembe, egyik nap bementem dolgozni, aztán eligazításnál mondták hogy maradjak mert szeretnének komolyabb folyamatra is ráállítani. Nekem a 12 óra alatt egyáltalán nem ment, sokat hibáztam, elnéztem dolgokat, de letudtam a napot, a végén pedig mondtam hogy nem szeretném erőltetni mert nem értem, nem tudok magamtól rájönni.

Átadtam olyannak a lehetőséget aki átlátja egy 2-3 óra után, bánja a tököm.

2018. febr. 8. 07:21
 3/5 anonim ***** válasza:

A kérdés az, akarod-e ezt az állást?

Ha nem, akkor lépj ki, keress másikat. Feleslegesen gyötröd magad.

Ha akarod, akkor kapd össze magad! Nem nehéz az. Mit nem értesz a számlán? Mi az, ahol elakadsz? Megpróbálok segíteni, ha leírod mi a probléma pontosan.

2018. febr. 8. 07:40
 4/5 anonim ***** válasza:
51%

Javaslom gondolkozz azon, amit #2 írt.

"megcsinálni a számlát a szállítónak"

Ehhez nincs mit hozzáfűzni csak, hogy : nem nekedvaló

2018. febr. 8. 08:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Nyugi, én több hónapnyi boltos munka után bajban voltam ezzel. Mondjuk az én esetemben a bolti munka= kezeljem a weboldalt, tudjam fejből majdnem száz termék árát/funkcionális jellegzetességét, intézzem a szállítást, stb. Nem neked való, ennyi.
2018. febr. 8. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!