Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vajon ez miért jó nekem? Más...

Vajon ez miért jó nekem? Más is tapasztala már?

Figyelt kérdés
Egy számomra fontos személlyel szeretek EGYSZER úgy összeveszni, hogy napokig nem beszélünk (majdnem megszakad a kapcsolat), de annál fontosabbak vagyunk egymásnak ezért később természetesen kibékülünk. Nekem ez jól esik. Tudom nagyon bizarr, nem is értem ennek a lényegét. 21/L

2018. jan. 27. 15:51
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok pszichológus, szóval csak tippelek. Szerintem azért provokálsz összeveszést, hogy a másik érezze a hiányodat, illetve hogy biztonságban érezhesd magad, tudván, hogy bármekkora fenékfej módjára is viselkedsz, a másik szeret annyira, hogy elnézze neked. Az egyik szülőd lelépett kiskorodban?
2018. jan. 27. 16:18
 2/3 anonim ***** válasza:

Első szavaiban van igazság. Megmarom, lássuk, visszajön-e. Elég tipikus viselkedés. Főleg nőknél. De az is lehet, szimplán csak utálod az álló vizet. Kell a balhé, a pezsgés.

Azért a helyedben nem szoknék ehhez a viselkedéshez, kérdező. Ha majd a pároddal játszod ezt, egyszer csak azt mondja neked, hogy ÁGYŐ. És akkor majd bitangul fog fájni.

2018. jan. 27. 17:09
 3/3 A kérdező kommentje:

Nem lépett le szülő.

#2 azért is emeltem ki, hogy csak egyszer jó ezt "eljátszani". Nem kockáztatnám, hülyeség lenne ezzel szórakozni. Talán ez fontos lehet: csak az ellenkező nemmel csinálom ezt.

2018. jan. 27. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!