Vajon ez miért jó nekem? Más is tapasztala már?
Figyelt kérdés
Egy számomra fontos személlyel szeretek EGYSZER úgy összeveszni, hogy napokig nem beszélünk (majdnem megszakad a kapcsolat), de annál fontosabbak vagyunk egymásnak ezért később természetesen kibékülünk. Nekem ez jól esik. Tudom nagyon bizarr, nem is értem ennek a lényegét. 21/L2018. jan. 27. 15:51
1/3 anonim válasza:
Nem vagyok pszichológus, szóval csak tippelek. Szerintem azért provokálsz összeveszést, hogy a másik érezze a hiányodat, illetve hogy biztonságban érezhesd magad, tudván, hogy bármekkora fenékfej módjára is viselkedsz, a másik szeret annyira, hogy elnézze neked. Az egyik szülőd lelépett kiskorodban?
2/3 anonim válasza:
Első szavaiban van igazság. Megmarom, lássuk, visszajön-e. Elég tipikus viselkedés. Főleg nőknél. De az is lehet, szimplán csak utálod az álló vizet. Kell a balhé, a pezsgés.
Azért a helyedben nem szoknék ehhez a viselkedéshez, kérdező. Ha majd a pároddal játszod ezt, egyszer csak azt mondja neked, hogy ÁGYŐ. És akkor majd bitangul fog fájni.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem lépett le szülő.
#2 azért is emeltem ki, hogy csak egyszer jó ezt "eljátszani". Nem kockáztatnám, hülyeség lenne ezzel szórakozni. Talán ez fontos lehet: csak az ellenkező nemmel csinálom ezt.
2018. jan. 27. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!