Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az átlag ember vajon tudja...

Az átlag ember vajon tudja hogy van amihez a szex már nem ér fel?

Figyelt kérdés

Valahol az adrenalin körül kell keresni ezt az egészet, Múlthónapban volt szerencsém feljutni több mint 120 méter magasba daruval, majdnem magam alá hugyoztam...

A másik hogy kevesen mentek már életükben 250-290el nem hogy motoron, még autóval sem mert a legtöbb nem bírná és nincs is hol.

Aki motorozik az tudja hogy szerpentinen milyen jönni 100-160 körül, szinte libabőrös a hát olyankor, a herékben olyan érzet jön elő mintha valami csiklandozna belülről.

2017. dec. 30. 17:17
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze a mai ember álandó streszben van nem kel hozzá motor meg magas hegy.
2017. dec. 30. 17:24
 2/10 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%
Van olyan ezekből, ami megvolt, de azért még mindig a szexre szavazok.
2017. dec. 30. 17:29
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát voltam én is motorral, meg kocsival is hegyekben, stb..megvolt minden kivéve hogy a herékben nem éreztem semmit. 40/N
2017. dec. 30. 17:30
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát, azért ha választhatok, nálam még mindig a szex a nyerő.
2017. dec. 30. 17:35
 5/10 anonim ***** válasza:
Szabadesésnél nincsen jobb
2017. dec. 30. 18:58
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Manapság már motoron is szexeltek, stb. Lúzer..
2017. dec. 30. 20:19
 7/10 anonim ***** válasza:
Itt a száguldó donorunk:DDD
2017. dec. 30. 20:35
 8/10 anonim ***** válasza:

Én speciel jobban szeretek festeni, rajzolni, főzni, sütni, rejtvényt fejteni, olvasni, biciklizni, és kirándulni (persze külön-külön), mint szexelni.

Nekem unalmas, csak az orgazmus érzése benne a jó, ahogy pár másodpercen át végigszánt a testen, hatalmas erővel.

2017. dec. 31. 02:44
 9/10 anonim válasza:

Szerintem azt kell figyelembe venni hogy minden élmény amit egy ember megél az szubjektív és valakinek ez okoz mérhetetlen örömöt valakinek más.

Én is szeretek motorozni és nagy élmény a gyorsulás meg az egész érzés. Néha nálam az is számít hogy mit csináltam milyen régen ha rég csináltam és már arra vágyom legjobban akkor az lesz a legnagyobb élmény ha végre újra csinálom.

2018. jan. 2. 00:16
 10/10 anonim ***** válasza:

Szerintem túlzottan magadból indulsz ki. Abban egyetértek, hogy a szex nem a világ egyetlen jó dolga, és sokan vannak (főleg prolik), akik el se tudják képzelni, hogy szabad idejükben kreatívan is lehet valamit csinálni, nem csak a b***szásról beszélni.

De a felhozott példáid nekem nem tetszenek. Pl. a magasra emelkedésnél én a halálomat kívánnám, nem hogy mentális orgazmusom legyen. Ha repülőre kell ülnöm, altatót veszek be, vagy daedalont, ami nálam ugyanolyan hatású. Autóval sem száguldoznék, engem megijeszt a magasság, a sebesség. Ugyanakkor nyelvésznek tanultam, és imádok rájönni nyelvi rejtvényekre, vagy csak megérteni végre valamit idegen nyelven. Imádom a művészetet, úgy tudok költőkért rajongani, mint mások sztárokért, és mentális orgazmusom van ettől a zenétől:

https://www.youtube.com/watch?v=PWi0mfYfMp4

2018. jan. 7. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!