Az átlag ember vajon tudja hogy van amihez a szex már nem ér fel?
Valahol az adrenalin körül kell keresni ezt az egészet, Múlthónapban volt szerencsém feljutni több mint 120 méter magasba daruval, majdnem magam alá hugyoztam...
A másik hogy kevesen mentek már életükben 250-290el nem hogy motoron, még autóval sem mert a legtöbb nem bírná és nincs is hol.
Aki motorozik az tudja hogy szerpentinen milyen jönni 100-160 körül, szinte libabőrös a hát olyankor, a herékben olyan érzet jön elő mintha valami csiklandozna belülről.
Én speciel jobban szeretek festeni, rajzolni, főzni, sütni, rejtvényt fejteni, olvasni, biciklizni, és kirándulni (persze külön-külön), mint szexelni.
Nekem unalmas, csak az orgazmus érzése benne a jó, ahogy pár másodpercen át végigszánt a testen, hatalmas erővel.
Szerintem azt kell figyelembe venni hogy minden élmény amit egy ember megél az szubjektív és valakinek ez okoz mérhetetlen örömöt valakinek más.
Én is szeretek motorozni és nagy élmény a gyorsulás meg az egész érzés. Néha nálam az is számít hogy mit csináltam milyen régen ha rég csináltam és már arra vágyom legjobban akkor az lesz a legnagyobb élmény ha végre újra csinálom.
Szerintem túlzottan magadból indulsz ki. Abban egyetértek, hogy a szex nem a világ egyetlen jó dolga, és sokan vannak (főleg prolik), akik el se tudják képzelni, hogy szabad idejükben kreatívan is lehet valamit csinálni, nem csak a b***szásról beszélni.
De a felhozott példáid nekem nem tetszenek. Pl. a magasra emelkedésnél én a halálomat kívánnám, nem hogy mentális orgazmusom legyen. Ha repülőre kell ülnöm, altatót veszek be, vagy daedalont, ami nálam ugyanolyan hatású. Autóval sem száguldoznék, engem megijeszt a magasság, a sebesség. Ugyanakkor nyelvésznek tanultam, és imádok rájönni nyelvi rejtvényekre, vagy csak megérteni végre valamit idegen nyelven. Imádom a művészetet, úgy tudok költőkért rajongani, mint mások sztárokért, és mentális orgazmusom van ettől a zenétől:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!